@anonimus.. imas pravu sliku koja odslikava tebe >znak pitanja.. tj.ne vjerujes u to sto ja pricam.. sto se tice pedera,tu apsolutno nema ni vatre ni dima.. a sto se tice hemije takodje grijesis,ja sam vec napisao da sam jednom prije pola godine krenuo sa aas ali prekinuo ubrzo jer sam vidio da to ne mogu da ispratim na adekvatan nacin sa hranom.. i sad sam uskoro planirao ali opet su me omele finansije.. a meni je drago u neku ruku kad mi neko ne vjeruje da koristim aas jer je to za mene kompliment.. tako da nema cudotvornih sastojaka. a ocigledno ti koristis hemiju cim ti se digne kad vidis neko dupe na slici,imas povisene hormone
izdao si se....pozdrav
@sszgo.. nista od ovog sto si nabrojao.. sad uzimam whey,horse,kreatin monohidrat.. ali je sve pri kraju i vjerovatno cu morat da cekam jedno 2,3 mjeseca da opet uzmem nesto kad skupim pare..to je jedina istina,nema razloga da sakrivam..
@pedja.. hvala na dobrodoslici i objasnjenju kako da se registrujem na ovaj forum,extra je,sve pohvale i sto se tice tvog znanja i izgleda.. za tebe vazi ona izreka ili poslovica,nije bitno sta je.. NIJE ZNANJE ZNATI,VEC JE ZNANJE,ZNANJE DATI! svaki tvoj post procitam po 3,4 put.. pozdrav