Pedjos..par pitanja opet..iako zadovoljna rezultatima..znaš mene i moj perfekcionizam heheh.Dugo se vuče ovo skidanje...kila mislim..odnosno centimetara..jerbo kile baš i nisu spale hehe,sedmi tjedan je a ko da sam godinama na rotacijama hehe.
Znam da nema lokalnog skidanja al one kreme za kritične dijelove tijela su bacanje para ili to vrijedi štogod?Što prodaju sportski dućani isto..tipa ova..
http://www.vyotech.com/products/absolutionplus/Nešto me muči još..možda će zvučat glupo al jbg pitat ću te.Zašto onaj dan kad imam viši unos uh i dan iza, u cijelosti mi tijelo izgleda puno čvršće punije,čak bi rekla da se i trbušni vide više nego ostale dane kad sam nisko sa uh..to me tako ljuti ko da sam mlohava par dana pa onda čvrsta..jel mogu to kako spriječit ili ne i to je jednostavno normalno?
I da krstila sam tečne..mmm neznam dal brijem al ja kad to popijem ko da mi se napuhuju mišići baš se vide ocrtano nekako???hehe koji sam seljak..znam ja da aminokiseline grade mišiće al sudeći po ovom nije baš to isto ko kad jedem puno pro.Uglavnom dobar je filing..bit će ovo zanimljivi treninzi uz tečne čini mi se..hmm