Novembar 15, 2024, 12:33:14 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.355 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf  (Pročitano 88134 puta)

Van mreže lara24

• Lepotica
  • Light Heavyweight Member
Odg: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf
« Odgovor #210 poslato: Januar 25, 2010, 01:25:10 posle podne »
lako vama,kad je tesko imate pomagace, jace sagorevace isl. Kako vi to zovete a sta cu ja jadna natural,ko ce meni da pomogne kad zagusti..
..pobjednici traže načine,a gubitnici razloge..

Van mreže The_Bulldog

• Super-heavyweight Member
Odg: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf
« Odgovor #211 poslato: Januar 25, 2010, 02:28:37 posle podne »
Ma, jok...to je sve u glavi. Meni kada dodje zuta minuta...tada iz inata uradim najjaci trening koji sam u stanju...i posle se samo smeskam i kazem.."Eto, vidis ko..bip-bip...da si mogao" i tako sam sebi razbijem krizu. Kada sam bio mladji...ako dopustim krizi da me savlada..to obicno znaci par dana ne treniranja, pad volje, tezak ponovni pocetak...zato sad naucih skolu..i bez planiranog odmora (ili ne dao Bog povrede) - jednostavno nema odmora ni pod kojim izgovorom.

Eto, tako ja resavam zute minute...svako se bori na neki svoj nacin.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #212 poslato: Januar 25, 2010, 03:52:19 posle podne »
lako vama,kad je tesko imate pomagace, jace sagorevace isl. Kako vi to zovete a sta cu ja jadna natural,ko ce meni da pomogne kad zagusti..

pa imas momka...bar si tako rekla...neka on pomogne  :P :P :P :P

Van mreže The_Bulldog

« Odgovor #213 poslato: Januar 25, 2010, 04:08:49 posle podne »

pa imas momka...bar si tako rekla...neka on pomogne  :P :P :P :P

Pa, mozda nije jaci sagorevac...he-he-he   ;D ;D :-* :-*

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #214 poslato: Januar 25, 2010, 04:25:27 posle podne »
Volim i ja vaaaaas dečki  ;D ;D :-* :-*

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #215 poslato: Januar 31, 2010, 06:17:36 posle podne »
Evo jednog od mojihdanašnjih obroka  ;D ;D.
« Poslednja izmena: Januar 31, 2010, 06:24:23 posle podne lara24 »

Van mreže Deja

« Odgovor #216 poslato: Januar 31, 2010, 07:13:02 posle podne »
Jel' ovo povrce... przeno, WTF?:) Ili samo salata ;)
A gde je hrana? :D

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #217 poslato: Januar 31, 2010, 09:45:53 posle podne »
hehehe pa meso je unutra toliko koliko mi treba a povrća je bilo duplo al ovo je kad sam već pola pojela,wok all the way..u njemu se nikad ništa ne prima iako je zero fats ;D  heheh

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #218 poslato: Februar 05, 2010, 11:06:57 pre podne »
Pedja,stigo mi dymatizov amino liq.Jbg malo je lošiji od the al poslužit će,kriza je. Kolko da uzmem tog pred kraj treninga?Piše kao 4 žlice na njemu..prije i poslije i bla bla..al reci ti pliz?Ostalo ostavljam isto bcaa i glm prije i za vrijeme samo bi to dodala pred kraj utega pa onda odvalim još malo cardia..

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #219 poslato: Februar 05, 2010, 11:10:46 pre podne »
a zasto bi sekano uzimala tecne amino pred kraj treninga?
jbt..pa zar ti ne cistas sta ja pisem??
uzimaj taj glm i bcca PRED TRENING
uzmi de 3 kasike ili 4 amino tecnih i razmuti u 6 ili 7 dcl vode i to pirjuckaj tokom celog treninga..
i videti ces kako ce trba da se vidi a tange mnogo bolje stoje

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #220 poslato: Februar 05, 2010, 11:25:13 pre podne »
Čitam al očito još uvijek premalo precizno jer sam čitala da ekipa to pred kraj sukne,ma nebitno,ti si mi tu napisao sad išla gledat koza..sorry :-*.
Okej, prije ću bcaa i glm po 10grama i za vrijeme ću ovo čudo pa da isprobamo i to!!!Ma vire van vire vidim ih,više vire još sam više motivirana  :) i gladna  ;D

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #221 poslato: Februar 05, 2010, 11:26:56 pre podne »
Citat
jer sam čitala da ekipa to pred kraj sukne,

to mora da je neka strasna ekipa..

Citat
Ma vire van vire vidim ih

ma znam..vido  :P :P :P

Van mreže Naturalni

« Odgovor #222 poslato: Februar 05, 2010, 11:28:23 pre podne »
Čitam al očito još uvijek premalo precizno jer sam čitala da ekipa to pred kraj sukne,ma nebitno,ti si mi tu napisao sad išla gledat koza..sorry :-*.
Okej, prije ću bcaa i glm po 10grama i za vrijeme ću ovo čudo pa da isprobamo i to!!!Ma vire van vire vidim ih,više vire još sam više motivirana  :) i gladna  ;D
a sto ti ne bi jedan dan npr u nedelju jela sta hoces ali u fullu da bude(hleb,mast,cokolada,sokovi....)posto si stalno gladna, ovako ces napuniti baterije na barem 10 dana;)
Ubijam se od HEMIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #223 poslato: Februar 05, 2010, 12:54:31 posle podne »
pedjos@čak mislim i da se na xtremu tak pisalo,hehe.A čemu ovi na labelu kažu da se uzima to i prije obroka?To valjda oni kojima je prehrana u banani i ne jedu meso i jaja i ne vježbaju ili što? (čitaj imaju para na bacanje).

naturalni@neznam dal bi mi pomoglo..a eto zato što mi rekoše pedja da je off obrok dva koraka natrag..pa ja eto mislim da još nije za vrijeme za taj off,samo zato.Kad dođem na ono kaj hoću onda ću odabrat to u nedjelju da..a iskreno ništa mi se ne ne jede takvoga..sem nutelle :-D,pa kad dođe vrijeme bit će to.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #224 poslato: Februar 05, 2010, 01:21:20 posle podne »
Citat
(čitaj imaju para na bacanje)

ma otprilike tako