Novembar 15, 2024, 04:57:16 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.358 poruka u 18.766 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf  (Pročitano 88210 puta)

Van mreže lara24

• Lepotica
  • Light Heavyweight Member
Odg: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf
« Odgovor #180 poslato: Januar 13, 2010, 11:43:25 pre podne »
Razmišljam ja i previše isto ko što previše čitam jer me previše toga interesira. Ne razumijem odakle tebi da ja radim cardio koji nema svrhe sa dignutim inzulinom ako radim cardio low int.iza utega i nakon toga svega pijem pwm?ISorry al fakat ne kužim..
..pobjednici traže načine,a gubitnici razloge..

Van mreže Слободан®

• Bantamweight Member
Odg: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf
« Odgovor #181 poslato: Januar 13, 2010, 12:10:00 posle podne »
Ja te razumeo pwm pa kardio radis a i pre nego sto krenes na trening sa utegama a dignut insulin iz rize recimo nema efekat taj trening. Ja sam ti rekao da procitas nesto o "vreme varenja i apsorpcije hrane"

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #182 poslato: Januar 13, 2010, 01:32:11 posle podne »
Ja te razumeo pwm pa kardio radis a i pre nego sto krenes na trening sa utegama a dignut insulin iz rize recimo nema efekat taj trening. Ja sam ti rekao da procitas nesto o "vreme varenja i apsorpcije hrane"
Ahaaaaa ma ne..ja radim ili natašte cardio ili iza utega low int. 30 min..a čuvam mišiće sa bcaa pred,uz,po treningu..i glm..dane kad ne radim cardio su dani višeg uh unosa i za te dane sam pitala to u vezi riže i proteina prije i poslije treninga u interesu čim bolje odradit trening utezima za noge iza kojeg ide odmah pwm i nema cardiate dane .

Van mreže Слободан®

• Bantamweight Member
« Odgovor #183 poslato: Januar 13, 2010, 02:19:36 posle podne »
Pre treninga ako jedes rizu bez sat i po pre treninga. I neko meso ili cela jaja. Posle treninga ide meso pola sata zatim riza a mogu i belanca pa meso pa riza pola sata zatim.
Ima varianta i vlakna posle treninga i protein sve zavisi kada treniras i sta zelis postici ali to verujem znas. Poenta je da trebas vezbati praznim stomakom sto ti je vec receno.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #184 poslato: Januar 13, 2010, 05:34:46 posle podne »
Citat
Brzo probavljivi proteini su ono što vam treba prije vježbanja
Bjelanjci imaju kvalitetnije proteine od sirutke i daju krvi posebno brz nalet aminokiselina koje grade mišiće. Dobar izbor obroka bio bi omlet od bjelanjaka. Kako ne bi morali razbijati desetke jaja, možete kupiti bjelanjke pakirane u kartonima. Za transport, pohranite već pripremljeni omlet u spremnik, čuvajte ga u hladnjaku i samo ga stavite u mikrovalnu prije nego krenete vježbati.
Također možete koristiti vrlo tanko narezanu (očišćenu od kože i kostiju) puretinu, piletinu ili ribu. Ovi proteini ne djeluju brzo kao bjelanjci; najbolje djeluju kada su poširani (kuhano na pari) ili kuhani (vlažna toplina), bolje nego kad se pripremaju na roštilju ili prženjem u tavi (suha toplina). Prženje ili bruniranje mesa stvara kožicu koja usporava probavu. Također možete ubrzati probavu tako da sitno narežete piletinu i puretinu, i tako olakšate žvakanje i poboljšate pristup probavnim enzimima.
Važno je da meso bude tanko narezano. Masnoća odgađa pražnjenje trbuha i usporava cijeli probavni proces. To znači da se hranjive tvari otpuštaju u sporom mlazu, umjesto u rapidnom valu koji trebate za treniranje. Umjesto ulja, sira i maslaca za okus, koristite narezane rajčice, povrće i začine. Očekivano, crveno meso nije dobra hrana prije vježbanja. Nekim komadima, s 40-60%  kalorija iz masti treba dugo da se probave, pa vam je bolje s bjelanjcima, peradi ili ribom.
Izvor: flex.com
Evo samo jedan od mnogih..jbg sorry al nisam ja to izmislila i pošto tebi vjerujem i znam da znaš provjeravam ipak kod tebe razne takve info za svaki slučaj.

e jbg.
ok
kako god

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #185 poslato: Januar 18, 2010, 11:06:58 pre podne »
Pedja opet ja..evo prošla ja 6 tjedana onog 150/75/0/200/100/75/50. Ful sam zadovoljna sa rezultatima al još to ide bolje znam da ide i imam volju!! Doduše dobila ja sitno nešto(na vagi)al sviđa mi se odraz u ogledalu :-D.
Pa šta mi savjetuješ,da dodam još koji dan sa 0 ili da udarim sad 4 tjedna ovog sistema što je u temi trb.za leto 3 dana 0 pa dva 100 g i dva 200g uh?Pa vidim..ajde neki dobar savjet kako da shockiram malo sada baš imam volje!!??
I reci mi ove dane visokog uh jel mogu imat isključivo 5g omega3 caps i ništa drugo od masti ili da i dalje sve dane imam 35gmasti toliko imam uvijek ?Neznam jel zdravo imat samo omega 3 caps kao izvor masti.

Van mreže nellle

• Heavyweight Member
  • Just duet!!!
« Odgovor #186 poslato: Januar 18, 2010, 11:20:10 pre podne »
150/75/0/200/100/75/50

strasna stvar,,,ja je nisam menjao 10-12 nedelja i stvarno sam bio zadovoljan...

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #187 poslato: Januar 18, 2010, 12:19:37 posle podne »
150/75/0/200/100/75/50

strasna stvar,,,ja je nisam menjao 10-12 nedelja i stvarno sam bio zadovoljan...
Da ha?Sad si me zaintrigiro hehe. Je bome,odlično djeluje. Tak sam happy.A znam da Pedjos reko da se tijelo navikne pa da onda modificiraš zato sam misla malo zamjenit pa se vratit ali ako će djelovat i dalje onda neću. Super mi je to. Al ipak čekam još Pedjosa šta će reć.

Van mreže Donovan

• Cruiserweight Member
« Odgovor #188 poslato: Januar 18, 2010, 02:41:49 posle podne »
Lara 24, koliko si vec dugo na takvoj rotaciji UH 150/75/0/200/100/75/50? Ja sam mislio da si na onoj dijeti 1 2 3 trbusnjaci za ljeto su tu, gdje su 3 dana sa 0 UH.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #189 poslato: Januar 18, 2010, 05:24:15 posle podne »
pa ako ti radi zasto da mnjeas??

Van mreže Donovan

• Cruiserweight Member
« Odgovor #190 poslato: Januar 18, 2010, 05:51:51 posle podne »
Pedja jel bih mogao i ja tocno tako rotirati  UH na masi, da se previse ne zamastim?

Van mreže nellle

• Heavyweight Member
  • Just duet!!!
« Odgovor #191 poslato: Januar 18, 2010, 06:32:15 posle podne »

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #192 poslato: Januar 18, 2010, 07:10:44 posle podne »
Pedja radi da,dugo je trajalo doduše da se mrdne kak bi ja htjela al sad radi samo mi se čini sporije nego prvi put zato sam misla mjenjat malo ali neću onda kad ti i nelle tako kažete.

Igi bila sam 4 tjedna na onome da al nekako nije to bilo to, i onda znajući da mi je ova pomogla kad sam pedju upoznala otišla na tu on reče 6 tjedana i poslušala sam. Rezultati su sad teki vidljivi al ono dobro vidljivi. Al znam da ide još,uz tu razliku da me tad posušilo a sad sam dobila pol kile.al ogledalo..mmm. Jbg ono što sam tad griješila mi je Pedjos tu na forumu sad razjasnio.Mislim da komotno probaš to..i lako je za izdržat,mjenjaš a u biti jedeš sve.S tim da ja po novom jedem i oraščiče i mrkvu što sam tad misla da ne smijem jer su to uh.Eto zna se kome ide hvala.

Van mreže Donovan

• Cruiserweight Member
« Odgovor #193 poslato: Januar 18, 2010, 07:38:46 posle podne »
Cekaj uz takvu rotaciju UH si dobila pola kile?Mene prvenstveno sada samo zanima jel bih mogao tako rotirati UH i na masi, a koje dane si onda imala HIT cardio?U dane sa 200g I 150G Uh ili?

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #194 poslato: Januar 19, 2010, 06:56:57 pre podne »
Cekaj uz takvu rotaciju UH si dobila pola kile?Mene prvenstveno sada samo zanima jel bih mogao tako rotirati UH i na masi, a koje dane si onda imala HIT cardio?U dane sa 200g I 150G Uh ili?

a zasto da ne?