Novembar 15, 2024, 05:32:27 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.358 poruka u 18.766 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf  (Pročitano 88226 puta)

Van mreže lara24

• Lepotica
  • Light Heavyweight Member
Odg: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf
« Odgovor #150 poslato: Januar 08, 2010, 01:51:56 posle podne »
i jedno i drugo radi...ja sam mislio da je to jasno jbt...
Ma radim oboje,cardio natašte sve po tvom receptu.. noge zasebno do fulla kolko ide. Jedino da na račun trening ruku il ramena radim noge češće a to rjeđe.Jer ovak imam utege 5x tjedno svaki dan jedna miš.grupa,jedan dan free i jedan samo cardio+trbuh.Strpljenje me je** pedjos.jbg nemrem si pomoć.Da te pitam(znam da je nebitno al okvirno ti ziher imaš viziju) osoba moje visine kolko kg bi trebala imat?Ono da je definirana a ne opet previše.
..pobjednici traže načine,a gubitnici razloge..

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
Odg: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf
« Odgovor #151 poslato: Januar 08, 2010, 02:02:04 posle podne »
ma to nema veze koliko si visok i koliko kg imas..
to ovisi o drugim paramterima ali nemoj da se sa tim mlim te opterecujes..
jer ako ti ja sada kazem da treba da imas 50 kg onda verujem da ce pop da te ljubi u ladno celo za mesec dana jer ces da se ubijes da dostigens tih 50 hahhahahhahahahahhahahahhahahahahahahahhahahahhahahhah

a samo ti radi ovako kako treba...

Van mreže The_Bulldog

« Odgovor #152 poslato: Januar 08, 2010, 02:19:18 posle podne »
onda verujem da ce pop da te ljubi u ladno celo za mesec dana jer ces da se ubijes da dostigens tih 50

I da joj sapne....e da si sine isla bar kilu gore, sad bi te neko mladji ljubio ;D

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #153 poslato: Januar 08, 2010, 02:26:14 posle podne »
joooj pedjos@ a da u pravu si,moglo bi to da se desi jer ako nekog slušam onda si to ti ..al uff pere me malo sve to skupa,gladna i tak.. pa onda stanem na vagu pa čas pol kile manje pa za tjedan dana pol više i sve neš čudno..rekoh možda previše kelja i brokule  ;),al nasmijo si me sad..hvala ..i ipak imam guzu u tragovima pa me i to tjera dalje..duboko dišem.. :-*
buldože@zezaš malo hehe,gume su skupe ne valja previše kila. ;)

Van mreže The_Bulldog

« Odgovor #154 poslato: Januar 08, 2010, 04:44:19 posle podne »
pa onda stanem na vagu pa čas pol kile manje pa za tjedan dana pol više i sve neš čudno..

Ma, ne brini za variranje na vazi....ja sam na oci taste i tasta za 2 dana oko NG skocio 5 kg...nisu mogli da veruju ;D  Ali to je sve pod kontrolom ;D

Znam, znam...ali ako ja sa 100 kg mogu da "teram" gume par hiljada kilometara (doduse van staze)..neces ni ti sa svojih 50-ak bas da im naudis u kilo dve razlike....budes laganija na gasu, ali ajd' da ti ne kvarim temu ;D

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #155 poslato: Januar 08, 2010, 05:47:01 posle podne »
pa onda stanem na vagu pa čas pol kile manje pa za tjedan dana pol više i sve neš čudno..

Ma, ne brini za variranje na vazi....ja sam na oci taste i tasta za 2 dana oko NG skocio 5 kg...nisu mogli da veruju ;D  Ali to je sve pod kontrolom ;D

Znam, znam...ali ako ja sa 100 kg mogu da "teram" gume par hiljada kilometara (doduse van staze)..neces ni ti sa svojih 50-ak bas da im naudis u kilo dve razlike....budes laganija na gasu, ali ajd' da ti ne kvarim temu ;D

Kad si ti na jačem sagorjevaču masti hehe,je da 50-ak hehe,u snovima..no toliko nebi ni htjela..za svoju građu ja bi nekih 63 hehe.Ma ne kvariš..sve ok,to je moja tema gdje se jadam i pitam kaj neznam pa pedja spašava.

Van mreže The_Bulldog

« Odgovor #156 poslato: Januar 08, 2010, 06:51:05 posle podne »
 8) 8) 8) ;) ;) ;)

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #157 poslato: Januar 09, 2010, 12:47:45 pre podne »
Citat
Kad si ti na jačem sagorjevaču masti hehe,je da 50-ak hehe,u snovima.

nadji momka pa da vidis kako kuris mascobe  ;D ;D ;D ;D

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #158 poslato: Januar 09, 2010, 12:27:21 posle podne »
Citat
Kad si ti na jačem sagorjevaču masti hehe,je da 50-ak hehe,u snovima.

nadji momka pa da vidis kako kuris mascobe  ;D ;D ;D ;D
A jel?!!! Imam ja momka al nije to meni dovoljno očito,prevelika su mi očekivanja hehehe. E sad ćeš d mi kažeš pa menjaj momka aaaaaa 100% ;D ;)
Ma samo da mene strpljenje ne izda,izaći ću ja iz ove igre u preje********formi :-D

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #159 poslato: Januar 10, 2010, 01:58:45 posle podne »
pa menjaj momka

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #160 poslato: Januar 10, 2010, 05:26:08 posle podne »
pa menjaj momka
Đabe mi mjenjat kad si mi reko da lokalno gubljenje masti ionako ne postoji  :P :P

Van mreže Deja

« Odgovor #161 poslato: Januar 10, 2010, 07:35:46 posle podne »
Pa nije to ni rekao ;)
Nego, dodaj ti njemu malo test()a.. pojacate "kardio", em ce ti se manje jesti junk ;)
Ili dodaj jos jednog (ili vise :D) decka :D
« Poslednja izmena: Januar 10, 2010, 07:37:32 posle podne Deja »

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #162 poslato: Januar 11, 2010, 06:51:28 pre podne »
Citat
Ili dodaj jos jednog (ili vise Cheesy) decka

pazi
ovo je defitivno mocan STUCK i cilju skidanja kg...

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #163 poslato: Januar 11, 2010, 12:18:26 posle podne »
 ;D ;D jeste kraljevi ,ništa od toga.Baš mi je super trenutno i ne treba da si komplikujem život ni u kom smislu. Pedja de mi odgovori na pm jel valja to ?

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #164 poslato: Januar 11, 2010, 01:18:31 posle podne »
Citat
Pedja de mi odgovori na pm jel valja to ?

pa odgovriti cu ti ovde
NE VALJA DA IMAS SAMO JEDNOG MOMKA...
sta bi se krilo  ;D ;D ;D