Novembar 15, 2024, 05:18:53 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.358 poruka u 18.766 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf  (Pročitano 88216 puta)

Van mreže lara24

• Lepotica
  • Light Heavyweight Member
Odg: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf
« Odgovor #120 poslato: Decembar 18, 2009, 01:52:04 posle podne »
200mg bi za tebe trebalo da bude ok...Mozda i 300mg,ali prvo probaj
ThankU!!
..pobjednici traže načine,a gubitnici razloge..

Van mreže lara24

• Lepotica
Odg: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf
« Odgovor #121 poslato: Decembar 21, 2009, 11:10:24 pre podne »
Pedja..6 tjedana je prošlo,moje kile iste.To me ne dira al čisto da znaš,mišići puno vidljiviji i izgleda dobro al jeb..masti na donjem dijelu trbuha još ima.Izluđuje me,kaj da radim? To mi je i zadnji put otišlo ful na kraju. Neće i neće. Smanjila sam proteine na hc dane,a da dodam green tea u kombinaciji sa cla ili nešto kao fatburner uz obrok ili pred trening ili da samo čekam i držim se istog? Onaj fat burner ne smijem od the jer sam alergična na onu red papriku neku šta je unutra.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #122 poslato: Decembar 21, 2009, 11:49:49 pre podne »
samo polako
uradi jos nekoliko nedlja
a neki fat burner je uvek dobro dosao

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #123 poslato: Decembar 21, 2009, 01:05:19 posle podne »
samo polako
uradi jos nekoliko nedlja
a neki fat burner je uvek dobro dosao
Hvala puno,trebam sa vremena na vrijeme dodatne tvoje podrške.

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #124 poslato: Decembar 23, 2009, 11:04:56 pre podne »
Ja sad ne kužim tražila na više sajtova o vrijednosti nutritivnoj za kikiriki vs. indijski orah. Pa me sam zanima neznam u kojoj temi da pitam , jel ima kikiriki na 100g 22g uh ili 9g uh? Jer piše svuda različito..A indijski ima 30g uh na 100g ili? Tražim još nekaj za predvečer da razbijem monotoniju kazeina.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #125 poslato: Decembar 23, 2009, 11:11:13 pre podne »
Ja sad ne kužim tražila na više sajtova o vrijednosti nutritivnoj za kikiriki vs. indijski orah. Pa me sam zanima neznam u kojoj temi da pitam , jel ima kikiriki na 100g 22g uh ili 9g uh? Jer piše svuda različito..A indijski ima 30g uh na 100g ili? Tražim još nekaj za predvečer da razbijem monotoniju kazeina.

al cekaj
za cega si ti toliko opterecujes sa toliko NEBITNIM GLUPOSTIMA DA JE TO STRAsno
PA UKOLIKO I DA JEDES 100 gr a ne jedes razlika izmedju toga dali je 9 gr iki 20 gr je 11 gr JEOBOTEEEEEEEEEEE
pa sta ce da ti bude od 11 gr Uh iz takvih izvora kao sto je lesnik...

aman pobogu

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #126 poslato: Decembar 23, 2009, 01:27:50 posle podne »
Joj Pedjos..uff ja kad pročitam tvoj post,ma bolje da ništa ne kažem..ok nemoj vikat.Znaš zašto zato kaj je to predvečer ipak pa sam misla jbg da nije to baš pametno znaš za navečer ima i masti,a naravno da mislim na 20-tak grama al ipak.
Ti stvarno misliš da ja na tvojim rotacijam U POTPUNOSTI mogu zanemarit uh iz tih izvora zdravih tipa oraščiča,300g posnog sira nekad i to, zna se već kaj jedemo svi kaj pazimo na ishranu tu, da ne pišem opet ..a u UH ubrajam ISKLJUČIVO ovsene,rižu i krumpir?
Jer pokušavam nać razlog zakaj su mi se vratile te 3 kile odnosno salo preko six packa,sad je već super i bit će još bolje vidim to al bemu zakaj mi se vratilo FAKAT ZBOG KONSTANTNOG UNOSA UH onih par tjedana ili kaj jer sranja nisam jela uopće stvarno?
Da znam za ubuduće da ne napravim istu grešku.

Van mreže Vexxx

« Odgovor #127 poslato: Decembar 23, 2009, 01:53:36 posle podne »
voda, so, ciklus? xD Ne obracaj paznju na te UH. Ako prolaze kod keto dijete sto ne bi na rotacijama....

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #128 poslato: Decembar 23, 2009, 02:08:46 posle podne »
Majkemi da neću obraćat pažnju baš da vidim kak bu jer me fakat zanima. Da voda,sol,ciklus..variranja su uvijek i briga me za kile.. ali nisu oni uzrok da je moj six pack prekrio sloj sala nego nešto drugo a neznam šta..jeb..takozvana masa sa konstantnim unosom uh jedino to može bit jer treninzi bili isti i hrana ok al je svaki dan bilo više uh iz zdravih izvora ali ipak.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #129 poslato: Decembar 24, 2009, 06:33:08 pre podne »
a sto se ne pokusas zadrzati bar 6 nedlja na jednoj dijeti bez da razmisljas o bilo cemu i da se ne gldas 9 puta dnevno u ogledalo i isto toliko puta stajes na vagu i videti ces koliko ce ti zivot biti laksi...
jbg...razbijas glavu sa nepotrebnim glupostima..ali POTPOUNO

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #130 poslato: Decembar 24, 2009, 08:30:51 pre podne »
a sto se ne pokusas zadrzati bar 6 nedlja na jednoj dijeti bez da razmisljas o bilo cemu i da se ne gldas 9 puta dnevno u ogledalo i isto toliko puta stajes na vagu i videti ces koliko ce ti zivot biti laksi...
jbg...razbijas glavu sa nepotrebnim glupostima..ali POTPOUNO
Pa jesam evo sedmi tjedan na rotacijama..dodala fat burner u ponedjeljak sad..6 očito nije bilo dovoljno jbga,ne za ono kaj bi ja htjela. Moram se gledat u ogledalo kad treniram i svuda oko mene ogledala.  :P :P
A zašto mi ne želiš reć samo i ISKLJUČIVO one stvari koje su bitne odnosno ih treba IZBJEGAVATI ako želim imat vidljiv six pack i da ga zadržim!!!! Jel neka caka mora bit. Nije meni problem volja ni novac,skinut ću ja to malo šta me smeta još ali KAKO ZADRŽATI TO ONDA TO ME ZANIMA???samo rotacijama sa modifikacijama i to je to?
« Poslednja izmena: Decembar 24, 2009, 08:34:40 pre podne lara24 »

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #131 poslato: Decembar 24, 2009, 09:14:14 pre podne »
Citat
A zašto mi ne želiš reć samo i ISKLJUČIVO one stvari koje su bitne

pa pobogu vlatka-zar ti nisam sve bukvalno nacrtao?
ti imas problem sa okolinom oko sebe koliko ja mogu da zakljucim i onda kada nesto i radis pravilno pojavi se neko ko kaze da to nevalja ,pa ti onda pravis kombinacije od 2 saveta u 1..
mislim da je to problem..
ako ti ja nisam rekao TACNO i PRECIZNO SE STVARI kako treba i kako stoji..jbg onda...

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #132 poslato: Decembar 24, 2009, 10:13:04 pre podne »
Citat
A zašto mi ne želiš reć samo i ISKLJUČIVO one stvari koje su bitne

pa pobogu vlatka-zar ti nisam sve bukvalno nacrtao?
ti imas problem sa okolinom oko sebe koliko ja mogu da zakljucim i onda kada nesto i radis pravilno pojavi se neko ko kaze da to nevalja ,pa ti onda pravis kombinacije od 2 saveta u 1..
mislim da je to problem..
ako ti ja nisam rekao TACNO i PRECIZNO SE STVARI kako treba i kako stoji..jbg onda...
Gle..donekle je istina..ali na greškama se uči,prvi put su me zaje..al drugi neće.Ne. Bila sam friška u tome.Zahvaljujući tebi neće se ponovit,svjestan si tog ali i ja.I da drugima sam već sad opet mršava i nenormalna kaj ne jedem kruh i voće al je** mi se za druge..Probala sam i na sebi sad već dosta toga. I jesi mi reko znam suppsi,trenng,klopa..znam da NE voće i šećer u proteinskim praškima i čokolade i mliječna mast..
Jedino gdje si me zbunio je pošto izbaci masti si reko i ok imam ih sad na minimumu 30g dnevno cca. Zato sam misla da moram pazit na oraščiče te..

A sad ovako prošlo je 6 tjedana i idem do kraja.. skinut ovo zadnje najteže kaj ide jer ja NIKAD NE ODUSTAJEM i jedem i dalje i kikiriki , i naturally more, i indijski orah i nešto posnog sira nekad..brdo mesa i ribe i jaja i zelenog povrća a od uh protein cake,rizu i ovsene.Pa da vidim. Oprosti ako te nekad nerviram al vjeruj nije ni meni lako jer živim među drugim ljudima koji ne razumiju te stavove i stalno me je** u mozak kad kažem da neću nešt jest a ne vjeruju da mi te stvari uopće više ni ne fale.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #133 poslato: Decembar 24, 2009, 10:17:22 pre podne »
ja u opste nisam rekao da me nerviras....nema tu rpbolema.
da me neerviras ne bih ti ni odgovrao..
vec samo ti savetujem da se ne opterecujes sa nepotrebnim stvarima...i sve ce ti biti lakse

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #134 poslato: Decembar 24, 2009, 11:04:46 pre podne »
ja u opste nisam rekao da me nerviras....nema tu rpbolema.
da me neerviras ne bih ti ni odgovrao..
vec samo ti savetujem da se ne opterecujes sa nepotrebnim stvarima...i sve ce ti biti lakse
Neću,ma u biti vjeruj mi na riječ u usporedbi s nekad uopće se ne opterećujem..preokrenula sam sve po tvom i znam da će bit rezultati super. uff a srce si. Toliko si mi pomogao.