Evo me..sad mi je bolje,zahvaljujući jutrošnjem treningu. Tako sam ljudi moji bila ljuta jučer jao..no dobro sad znam za treninge. Zaje..tu piramidu,mislim ok je to al nije to meni TO!!
Nije bilo puno vremena od jučer do danas za složit trening al sam odlučila napravit trening danas super serije jedne mišićne grupe (izolirajuća/osnovna)+ intervalni cardio 40min u 7 ujutro prije posla, i iskreno tak mi je svejedno bilo kaj je bio trening natašte,nakljukala sam bcaa i glut i krenula ispočetka. A još sam jučer imala riža ovseni dan sa 300g uh pa mi nije falilo energije...
Trening je izgledao ovako:nije neznam šta ali daleko bolje nego piramide i split i bla bla osnovne vježbe...grrr.Sad kad sam saznala ovo iz teme napravit ću si ja nove treninge.
za uvod 5 serija iskoraka po 8 ponavljanja i 5 serija DL 8 ponavljanja(pokušavam vratit da budem fina stražnjicu koju sam izgubila mršavljenjem
) pa dalje SS
noge- leg extension + čučanj 12 ponavljanja u 3 serije
leđa- hiperekstenzija + povlačenje na latu ispred glave 12 pon u 3 serije
prsa - razvlačenje bučicama kosa klupa + sklekovi na podu 12 pon u 3 serije
triceps - potisak na lat spravi + dips 8 pon u 3 serije
biceps - koncentrirajući pregib bučicama u pretklonu + pothvat šipkom 8 pon u 3 serije
Eto odmah nakon 40 min intervalno trčanje srednjeg intenziteta zbog koljena nažalost al dobro je za kurit dovoljno samo što sam otišla radit s mokrom kosom onda
,dok mogu ikako ne odričem se trčanja jer ga obožavam.