Novembar 15, 2024, 01:42:07 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.355 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf  (Pročitano 88155 puta)

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
Odg: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf
« Odgovor #15 poslato: Novembar 23, 2009, 01:56:10 posle podne »
Citat
Jao Pedja javi kad dolaziš i dobiješ bačvu bavarie!

pa to smo vec dogovreni  ;) ;) ;)

Citat
A znači ketogena dieta ako sam sad dobro shvatila zadržava ketozu i u dane vikenda jel tako?Čisto informativno da vidim dal sam shvatila..nisam plava..al ko da jesam jbga.

ne
u ketognoj dieti si u ketozi 4 ili evenutalno 5 dana u nedljei
duze ne bi valjalo ni trebalo
dane kada radis loading sa cabsima na cetonic dijeti ne treba da vezbas i radi se loading da ne dodje do zaustavljenje stope bazalnog metabilozma izmedju ostalog kao i iz jos mnogo drugih razloga ali nemas potrebe da se sa tim optrecivas vec da samo postujes pravila koja su poznata i rezluatati su zaganrotvani

Van mreže lara24

• Lepotica
  • Light Heavyweight Member
Odg: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf
« Odgovor #16 poslato: Novembar 23, 2009, 02:09:49 posle podne »
Ok, a na cikliranju kako ću ja radit nije bitno kad šta vježbam odnosno je ok da iza loadinga imam jače treninge i onda slabije,tu ne griješim jel tako?Iza dana sa najviše uh imam dan sa najmanje uh i onda se igram sa uh opet nisko pa visoko štima?
..pobjednici traže načine,a gubitnici razloge..

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #17 poslato: Novembar 23, 2009, 04:24:38 posle podne »
Ok, a na cikliranju kako ću ja radit nije bitno kad šta vježbam odnosno je ok da iza loadinga imam jače treninge i onda slabije,tu ne griješim jel tako?Iza dana sa najviše uh imam dan sa najmanje uh i onda se igram sa uh opet nisko pa visoko štima?

jep

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #18 poslato: Novembar 24, 2009, 09:41:25 pre podne »
Jasno mi sad. :)
 A jedna stvar druga,čitala sam tu temu trbušnjaci za leto..zanima me nešto. Kad tako ajmo reć zbunjuješ tijelo sa različitim količinama uh,rotiraš.. da li je poanta u tome što tijelu daš jedan dan npr.250kcal više pa onda manje ili je poanta samo u ugljikohidratima?Tijelo reagira na različite količine uh koje unosiš ili reagira na to što jedan dan uneseš 250 kcal više sljedeći manje i tako..
I Pedja ne brojim kcal nego gradivne materijale naučio si me,ali me zanima  ;D

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #19 poslato: Novembar 24, 2009, 10:01:26 pre podne »
ma i jedno i drugo je u pitanju
ali ni to ne treba da te opterecuje

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #20 poslato: Novembar 24, 2009, 10:56:43 pre podne »
ma i jedno i drugo je u pitanju
ali ni to ne treba da te opterecuje
hehehe ok ,imam ja svoju tekicu di sam upisala osnovno šta smijem i šta ne by pedja,da ne zaboravim slučajno.. i ne opterećuje me više ništa jer o onom šta ne smijem ni ne mislim više,još ću samo tvoju sliku ubacit u tekicu i super :-D

Van mreže ela ela

• Lepotica
  • Middleweight Member
« Odgovor #21 poslato: Novembar 24, 2009, 10:01:27 posle podne »
lara24-pomenula si the zma
i ja promatram doticni suplement pa me zanima kako ga koristis i
sa kojim ciljem si ga uzela,citala sam nesto ali me zanima tvoj utisak ako nije rano
posto kazes da si uzela skoro

Van mreže The_Bulldog

« Odgovor #22 poslato: Novembar 25, 2009, 12:14:37 pre podne »
još ću samo tvoju sliku ubacit u tekicu i super :-D

Da li je to romansa na pomolu...ma, neeeeee   ;D

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #23 poslato: Novembar 25, 2009, 06:23:05 pre podne »
sa kojim ciljem si ga uzela,citala sam nesto ali me zanima tvoj utisak ako nije rano

zma je vise nego extra suplement za oporavak jer nejgove komponente deluju tako da se ulazi u najdubulju REM fazu sna a mislim da ne treba da se govri sta DOBAR I KVALITETN san znaci za misicni oporovak..

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #24 poslato: Novembar 25, 2009, 06:28:59 pre podne »
još ću samo tvoju sliku ubacit u tekicu i super :-D

Da li je to romansa na pomolu...ma, neeeeee  ;D

ja te pjesmom zovemmmmmmm.................http://www.youtube.com/watch?v=lbPxRAeClJA&feature=related

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #25 poslato: Novembar 25, 2009, 11:34:19 pre podne »
Ima dva tjedna da ga uzimam sad, 2 kapsule navečer 1h prije spavanja. Spavam odlično, čitala sam da poboljšava sintezu bjelančevina,da snjim možemo povečati donekle nivo hormona rasta,cink znam da je odličan za kosu i odlučila probat.Jer i intenzivno treniranje uzrokuje nedostatak cinka..čitam,pitam i eto.Kolko sad osjetim odličan je.

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #26 poslato: Novembar 25, 2009, 11:36:30 pre podne »
Buldog?! Romansa?! Ne usudim se ja ko zna kakva mu je žena ako i njoj neda da jede čokoladu i hleb mora da ima opasne mišiće pa se ja baš nebi igrala  ;D ;D
Ispast će mi oči čitajuči forum,jel može neko da mi da link ako zna gdje ima o najboljim treninzima za žene.Jesu super serije dobre za defku? Puno su mi zanimljiviji treninzi tipa kružni cijelog tijela ili za noge i super serije od ovih klasičnih pa zato.
« Poslednja izmena: Novembar 25, 2009, 11:49:31 pre podne lara24 »

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #27 poslato: Novembar 25, 2009, 12:46:50 posle podne »
Jao sad sam luda..čitala sam jednu temu tu trening Miloš sistem..Pedja?! Ubila bi se sad najrađe,u biti ubila bi dotične ljude koji su me naveli da mjnjam sistem treninga dok sam ja radila super serije i kružni i sad ako sam temu dobro shvatila točno to me unazadilo?!! Da mu j..joooooj znaš da sam ja temperamentna i sad bi tukla nekog. Kad sam radila SS to su bili takvi efektivni treningi i znojenje do bola za mene,odličan filing,to sad znam i zašto..e da sam prije došla na ovaj forum.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #28 poslato: Novembar 26, 2009, 06:56:25 pre podne »
Citat
Jesu super serije dobre za defku? Puno su mi zanimljiviji treninzi tipa kružni cijelog tijela ili za noge i super serije od ovih klasičnih pa zato.

kratko

DA!!!!
sklopi sebi neki program koji mislis da mozes da uradis.
postavi ga ovde da sga svi skupa prokomentarisemo i pun gas..

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #29 poslato: Novembar 26, 2009, 12:19:22 posle podne »
Evo me..sad mi je bolje,zahvaljujući jutrošnjem treningu. Tako sam ljudi moji bila ljuta jučer jao..no dobro sad znam za treninge. Zaje..tu piramidu,mislim ok je to al nije to meni TO!! >:(
Nije bilo puno vremena od jučer do danas za složit trening al sam odlučila napravit trening danas super serije jedne mišićne grupe (izolirajuća/osnovna)+ intervalni cardio 40min u 7 ujutro prije posla, i iskreno tak mi je svejedno bilo kaj je bio trening natašte,nakljukala sam bcaa i glut i krenula ispočetka. A još sam jučer imala riža ovseni dan sa 300g uh pa mi nije falilo energije...
Trening je izgledao ovako:nije neznam šta ali daleko bolje nego piramide i split i bla bla osnovne vježbe...grrr.Sad kad sam saznala ovo iz teme napravit ću si ja nove treninge.

za uvod 5 serija iskoraka po 8 ponavljanja i 5 serija DL 8 ponavljanja(pokušavam vratit da budem fina stražnjicu koju sam izgubila mršavljenjem  ;D) pa dalje SS
noge- leg extension + čučanj 12 ponavljanja u 3 serije
leđa- hiperekstenzija + povlačenje na latu ispred glave  12 pon u 3 serije
prsa - razvlačenje bučicama kosa klupa + sklekovi na podu 12 pon u 3 serije
triceps - potisak na lat spravi + dips 8 pon u 3 serije
biceps - koncentrirajući pregib bučicama u pretklonu + pothvat šipkom  8 pon u 3 serije
Eto odmah nakon 40 min intervalno trčanje srednjeg intenziteta zbog koljena nažalost al dobro je za kurit dovoljno samo što sam otišla radit s mokrom kosom onda  :D,dok mogu ikako ne odričem se trčanja jer ga obožavam.