Novembar 15, 2024, 09:40:07 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.360 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf  (Pročitano 88080 puta)

Van mreže Naturalni

• Super-heavyweight Member
Odg: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf
« Odgovor #225 poslato: Februar 05, 2010, 02:40:17 posle podne »
pedjos@čak mislim i da se na xtremu tak pisalo,hehe.A čemu ovi na labelu kažu da se uzima to i prije obroka?To valjda oni kojima je prehrana u banani i ne jedu meso i jaja i ne vježbaju ili što? (čitaj imaju para na bacanje).

naturalni@neznam dal bi mi pomoglo..a eto zato što mi rekoše pedja da je off obrok dva koraka natrag..pa ja eto mislim da još nije za vrijeme za taj off,samo zato.Kad dođem na ono kaj hoću onda ću odabrat to u nedjelju da..a iskreno ništa mi se ne ne jede takvoga..sem nutelle :-D,pa kad dođe vrijeme bit će to.
upravu je pedja
ali ti nisi takmicarka i ne spremas se za takmicenje koje je za 50 dana(lupam sada)
najedi se nutele jedan dan,nema veze sto ces naredna dva dana izbacivati to ali ces barem(bar se nadam)napuniti baterije za narednih 10 dana;)
ali ako nemas potrebu za tim onda nemoj,ja sam ti samo dao predlog kad budes sab u krizi
Ubijam se od HEMIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Van mreže lara24

• Lepotica
  • Light Heavyweight Member
Odg: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf
« Odgovor #226 poslato: Februar 06, 2010, 10:04:13 pre podne »
naturoooo@ jp u pravu si i ti, ak će mi se htjet budem naravno a ako ne nema smisla radije se ubijem od protein cake i super :-D.Nekak i proizlazim iz toga da slušam svoje tijelo..dobre savjete ti meni daješ tako da fala :-D
A u biti sam sad tak sretna jer su kile tu malo skočile, a hlače mi padaju i sve ulažem u to da zadržim to tako i još bolje... zato i ne prebrojavam kaj jedem već jedem kad sam gladna al biram zdrave namirnice.
..pobjednici traže načine,a gubitnici razloge..

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #227 poslato: Februar 10, 2010, 01:26:11 posle podne »
Pedjos..par pitanja opet..iako zadovoljna rezultatima..znaš mene i moj perfekcionizam heheh.Dugo se vuče ovo skidanje...kila mislim..odnosno centimetara..jerbo kile baš i nisu spale hehe,sedmi tjedan je a ko da sam godinama na rotacijama hehe.
Znam da nema lokalnog skidanja al one kreme za kritične dijelove tijela su bacanje para ili to vrijedi štogod?Što prodaju sportski dućani isto..tipa ova..
http://www.vyotech.com/products/absolutionplus/
Nešto me muči još..možda će zvučat glupo al jbg pitat ću te.Zašto onaj dan kad imam viši unos uh i dan iza, u cijelosti mi tijelo izgleda puno čvršće punije,čak bi rekla da se i trbušni vide više nego ostale dane kad sam nisko sa uh..to me tako ljuti ko da sam mlohava par dana pa onda čvrsta..jel mogu to kako spriječit ili ne i to je jednostavno normalno?
I da krstila sam tečne..mmm neznam dal brijem al ja kad to popijem ko da mi se napuhuju mišići baš se vide ocrtano nekako???hehe koji sam seljak..znam ja da aminokiseline grade mišiće al sudeći po ovom nije baš to isto ko kad jedem puno pro.Uglavnom dobar je filing..bit će ovo zanimljivi treninzi uz tečne čini mi se..hmm

Van mreže Naturalni

« Odgovor #228 poslato: Februar 10, 2010, 01:32:06 posle podne »
Pedjos..par pitanja opet..iako zadovoljna rezultatima..znaš mene i moj perfekcionizam heheh.Dugo se vuče ovo skidanje...kila mislim..odnosno centimetara..jerbo kile baš i nisu spale hehe,sedmi tjedan je a ko da sam godinama na rotacijama hehe.
Znam da nema lokalnog skidanja al one kreme za kritične dijelove tijela su bacanje para ili to vrijedi štogod?Što prodaju sportski dućani isto..tipa ova..
http://www.vyotech.com/products/absolutionplus/
Nešto me muči još..možda će zvučat glupo al jbg pitat ću te.Zašto onaj dan kad imam viši unos uh i dan iza, u cijelosti mi tijelo izgleda puno čvršće punije,čak bi rekla da se i trbušni vide više nego ostale dane kad sam nisko sa uh..to me tako ljuti ko da sam mlohava par dana pa onda čvrsta..jel mogu to kako spriječit ili ne i to je jednostavno normalno?
I da krstila sam tečne..mmm neznam dal brijem al ja kad to popijem ko da mi se napuhuju mišići baš se vide ocrtano nekako???hehe koji sam seljak..znam ja da aminokiseline grade mišiće al sudeći po ovom nije baš to isto ko kad jedem puno pro.Uglavnom dobar je filing..bit će ovo zanimljivi treninzi uz tečne čini mi se..hmm
batali kreme glupost ziva!!
a cvrsta si zbog UH koji su ti popunili gligogen;)

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #229 poslato: Februar 10, 2010, 01:33:25 posle podne »
Citat
al one kreme za kritične dijelove tijela su bacanje para

jel ti stvarno verujes u to??

Citat
o me tako ljuti ko da sam mlohava par dana pa onda čvrsta..jel mogu to kako spriječit ili ne i to je jednostavno normalno?

ma opusteno sve je ok
a gde si ti videla da je stalno tvrdo pobogu...
e vlatka vlatka

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #230 poslato: Februar 10, 2010, 01:54:20 posle podne »
Uf al ste bili brzi..hehe.Pretpostavila sam takve odgovore za kremu a jbg mene nije sram pitat..a dal vjerujem pa ne..al mi ima logike da to može poboljšat cirkulaciju na tim dijelovima pa zato.Nebitno rekli ste,znači ojri će bit za amino liquid kad potrošim dym hehe.Sve jasno..ono si što jedeš uglavnom.
Aha ok opuštena sam..šatro ;D,al trudim se  ;D ;D..pa nisam nigdje vidjela da je stalno tvrdo ali nisam znala da je to nemoguće..eto sad i to znam..pa jbg da vidim koje dane da ugovaram date hahaha,joke.

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #231 poslato: Februar 10, 2010, 01:58:21 posle podne »
E i još nešto..pwm moj.Vjerojatno ne smijem al ipak ću pitat,pošto imam 30g isolat i 10g malto i 10g dex kak si reko..jel mogu smanjit taj dex možda jer me ubija više to kak je slatko?Kad nemrem nać u državi je***natural izolat za kupit a čak ni onog proforca trenutno nema u slo.S tim mislim da bi bilo ok.Ako ne smijem neću jer znam da je to nabitnije za mišiće ta prva dva obroka, eto samo pitam ako mogu da smanjim nekako tu slatkoću u pwm.

Van mreže Naturalni

« Odgovor #232 poslato: Februar 10, 2010, 02:09:00 posle podne »
E i još nešto..pwm moj.Vjerojatno ne smijem al ipak ću pitat,pošto imam 30g isolat i 10g malto i 10g dex kak si reko..jel mogu smanjit taj dex možda jer me ubija više to kak je slatko?Kad nemrem nać u državi je***natural izolat za kupit a čak ni onog proforca trenutno nema u slo.S tim mislim da bi bilo ok.Ako ne smijem neću jer znam da je to nabitnije za mišiće ta prva dva obroka, eto samo pitam ako mogu da smanjim nekako tu slatkoću u pwm.
onda 20g malta
e nije valjda da je tako slatko;)

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #233 poslato: Februar 10, 2010, 02:16:55 posle podne »
onda 20g malta
Misliš? A kaj nije reko pedjos da je bolje da su dve vrste uh? Svejedno je?Negdje znam da sam čitala u nekoj temi nešto..

Van mreže Naturalni

« Odgovor #234 poslato: Februar 10, 2010, 02:28:42 posle podne »
onda 20g malta
Misliš? A kaj nije reko pedjos da je bolje da su dve vrste uh? Svejedno je?Negdje znam da sam čitala u nekoj temi nešto..
pa bolje je naravno
ali sad si rekla da ti je slatko jako?

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #235 poslato: Februar 10, 2010, 02:42:56 posle podne »
E jbg ako je bolje onda će tako da bude i dalje. Hvala ti..Je slatko mi je da užas..jedva čekam da prodje 45 min onda da jedem rizu sa piletinom onda da ubijem to,a probat ću neki drugi isolat da nadjem za kupit  koji nije sladak..mislim da dym elite whey nije bio sladak kolko se sjećam..sad još imam the vaniliju jer mi je odlična inače za sve.ILi da stavim više vode možda upali to!

Van mreže Naturalni

« Odgovor #236 poslato: Februar 10, 2010, 02:44:07 posle podne »
E jbg ako je bolje onda će tako da bude i dalje. Hvala ti..Je slatko mi je da užas..jedva čekam da prodje 45 min onda da jedem rizu sa piletinom onda da ubijem to,a probat ću neki drugi isolat da nadjem za kupit  koji nije sladak..mislim da dym elite whey nije bio sladak kolko se sjećam..sad još imam the vaniliju jer mi je odlična inače za sve.ILi da stavim više vode možda upali to!
pa koliko vode stavljas???

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #237 poslato: Februar 10, 2010, 03:22:35 posle podne »
pa koliko vode stavljas???
Dva deci i leda ispadne skoro pola litre shake, u profi blenderu mutim to.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #238 poslato: Februar 10, 2010, 05:04:04 posle podne »
Citat
pa nisam nigdje vidjela da je stalno tvrdo

eh...sada malo kenjas....znas ti  ;) ;) ;)

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #239 poslato: Februar 10, 2010, 07:04:35 posle podne »
Citat
pa nisam nigdje vidjela da je stalno tvrdo

eh...sada malo kenjas....znas ti  ;) ;) ;)
"blush"  ;D ;D