Nisam sigurna gdje da napišem,pa ću ovdje.Ako sam fulala temu popravite me,nova sam na forumu
.
Uglavnom šta reći, odličnih savjeta ima ovdje,oduševljena sam. E sad neki me već znaju a za one koji ne,evo ukratko. Imam 30godina,177cm i 65kg. Imala sam višak kg i odlučila to rješiti,promjenila navike,život,sve.Uspješno dugim vježbanjem i promijenjnom ishranom došla sa 74 na 62kg.Nije bilo lako ali isplatilo se.
Čak sam bila premršava i krenula malo na masu polako sa dodavanjem uh. Savjeti mr Pedje kojemu najviše mogu zahvalit za svoj uspjeh.
Došla na 66kg i osjetila potrebu za malo diete opet,da skinem sad taj višak koji je lagano prekrio pločice na trbuhu. Sad mi ide treći tjedan diete do 50g uh,došla sam sa 66 na 65 kg. Rezultati se već vide na tijelu,ima tu još nešto masti gdje najteže odlazi ali vrlo malo.. E pa sad da se ne desi što i prošli put da se posušim cijela i ostane mi i dalje to malo masti oko trbuha nešto ću mjenjat.Jer i metabolizam se usporava i ponestaje mi snage za treninge kakve ja želim. Tu mislim na treninge sa većim težinama jer s malim neće bit rezultata i mišića kakve bi ja htjela.
Zanimaju me vaši savjeti u vezi toga. Kako da dodjem do
dodatne energije za kvalitetan trening sa većim težinama,ima koji suplement dodatni? Koliko puta tjedno je najbolje radit trening s utezima a da tijelo ima dosta vremena za oporavak?
Planiram opet na Pedjinu rotaciju što mi je dao sa uh nakon trećeg tjedna ove diete,dodala sam znači 5g bcaa pred trening,10 za vrijeme i 5g poslije te po 10g glm natašte,pred trening i pred spavanje. Koristim the isolat, the amino whey,omega3,vit i povremeno the casein.Od nedavno the zma.
Znam da je na dieti niskoj sa uh teško radit neke extra treninge ali ipak valda ima načina jer ono što ja želim je definiran mišić koji će i da ima malo pumpa a ne da ga ima samo nakon treninga,tada mi naime najbolje izgleda moje tijelo odnosno grupe mišića koje sam radila.