Citat: Profimare Decembar 31, 2007, 01:28:04 posle podneU to je azdaja auto... cl je najjaci... decko moje sestre je hteo da uzme cl 500 amg ali je odustao... vozio ga malo, ludilo!Koliko hp ima taj v-max budzevina Samo pazi, mnogo je opasan to auto... ne divljaj, za tvoje dobroPozzMa ovo je P. dim sta sam ja vozio imao sam pre porshe ali ni jedan porse nema opremu ko mecka mecka je zakon i najskuplja i najbolja a ova budzevina ima 326hk stim sto su mu sve blokade skinute nema blokade nikakve znaci 300ide na sat
U to je azdaja auto... cl je najjaci... decko moje sestre je hteo da uzme cl 500 amg ali je odustao... vozio ga malo, ludilo!Koliko hp ima taj v-max budzevina Samo pazi, mnogo je opasan to auto... ne divljaj, za tvoje dobroPozz
Citat: Mrtav_Hladan Decembar 31, 2007, 01:32:06 posle podneCitat: Profimare Decembar 31, 2007, 01:28:04 posle podneU to je azdaja auto... cl je najjaci... decko moje sestre je hteo da uzme cl 500 amg ali je odustao... vozio ga malo, ludilo!Koliko hp ima taj v-max budzevina Samo pazi, mnogo je opasan to auto... ne divljaj, za tvoje dobroPozzMa ovo je P. dim sta sam ja vozio imao sam pre porshe ali ni jedan porse nema opremu ko mecka mecka je zakon i najskuplja i najbolja a ova budzevina ima 326hk stim sto su mu sve blokade skinute nema blokade nikakve znaci 300ide na sat Pa cime se vi ljudi bavite kad vozite ovakve masine ;think;
http://www.youtube.com/watch?v=p8HyTW1Ecm4na ovom video mozete da vidite kako ide takvo auto pitanje dal cu ja toliko smeti da ga vozim ko ovaj ludak
sadim cvece holandske visi babe i tako to hehehehehehehe radim brate i dan i noc eto cime valjda moze moja dusa da ima oduska ako se mucim ko konj
brate ova na klipu je VMax i moja je Vmax ako ide ona ide i ova znaci nemose da bude raslika a nema 1865kg nego preko dve tone auto ima cito sam u saobracajnoj blizu 2,5 tona posto imam i dupla stakla protiv metaka kao opremu mada to meni netreba ali je bolja izolacija a ko oce moze rado da proba samnom da se vozimo 300 ako imate muda da sednete hahhaha