aha..ma malo me je zbunilo to sto si samo spomenuo triceps, pa reko da nisi neku vjezbu za biceps SLUCAJNO pogresno procitao... Znaci puno i za biceps i za triceps.
Jebga, mislim tesko mi je gledajuci vase treninge prilagoditi trening odma sebi a pri tome ne pretjerati, ili cak odabrati premalo.
A sad, ako sam ja tebe dobro shvatio..
a radi po sistemu jedna vezba za tricpes pa omdah za biceps i tako racunaj jedan krug
odradi tako 3 kruga i kraj treninga....
naglasvam da pri ovakvim trenizima gledaj da unosis bilo sta od ANTIKATABOLNIH ELEMENATA
onda da i biceps i triceps jednostavno po jednu vjezbu izbacim i uradim, takva tri kruga..i to je to
onda dodje 4 vjezbe, u 3 kruga = 12 ... smijem da u drugom krugu, drugu vjezbu biceps i tricepsa zamijenim drugim vjezbama..
tako da ce mi prve dvije ostati ise a druge ce se mijenjati.
a ostat ce isto vjezbi..znaci 8 vjezbi u dva kruga... LOL nadam se da ces skontati sve hehe
i u zadnjem krugu da ubacim sve tri vjezbe i bicepsa i tricepsa naizmjenicno..i onda cu doci na 14 serija sveukupo..sto je opet za dvije manje od onog sto si mi ti preporucio.. pa mislim da ne bi trebalo da bude previse.
Izvini Pedja ako te zamaram, ali ebga treba mi u pocetku malo smjernica..da ja shvatim..
pozz i hvala
a da..koristit cu tecne amino u toku treninga, bice oko 23g proteina to u toku treninga.. i naravno ond sljedi PWM i sto kvalitetbniji obrok i prije i nakon treninga...