Novembar 05, 2024, 02:50:33 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.341 poruka u 18.764 tema - 20.969 članova - Poslednji član: ubita
X3MShop banner

Autor Tema: Par Infosa  (Pročitano 9618 puta)

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
Odg: Par Infosa
« Odgovor #30 poslato: Decembar 01, 2009, 06:05:10 posle podne »
puno vezbi za tricpes..
smanji za jednu vezbu..
a radi po sistemu jedna vezba za tricpes pa omdah za biceps i tako racunaj jedan krug
odradi tako 3 kruga i kraj treninga....
naglasvam da pri ovakvim trenizima gledaj da unosis bilo sta od ANTIKATABOLNIH ELEMENATA

Van mreže Saninjo

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #31 poslato: Decembar 01, 2009, 08:48:08 posle podne »
@Urlacher hvala na savjetu...Al sto se ruka tice nesto mi zao potrositi trening samo na biceps recimo,..biceps i triceps kako god da ih radis nekako ta,man dodje

@Pedja.. pa 3 vjezbe za bceps 3 z triceps..naizmjenicno - znaci 6 vjezbi mi dodje jedan krug...da nisi nesto pogresno procitao ?

Van mreže Saninjo

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #32 poslato: Decembar 01, 2009, 10:21:19 posle podne »
i ako moze da mi samo odgovoris na ono u vezi prsa...

vidim da vas dosta radi prvo 3-4 kruga sa 4 vjezbe, pa poslije toga jos 3-4 kruga sa druge 4 vjezbe.... dal se drzati toga
ili jednostavno izabrati 4 ili 5 vjezbi i uraditi samo 4 kruga..

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #33 poslato: Decembar 02, 2009, 06:47:59 pre podne »
@Urlacher hvala na savjetu...Al sto se ruka tice nesto mi zao potrositi trening samo na biceps recimo,..biceps i triceps kako god da ih radis nekako ta,man dodje

@Pedja.. pa 3 vjezbe za bceps 3 z triceps..naizmjenicno - znaci 6 vjezbi mi dodje jedan krug...da nisi nesto pogresno procitao ?

nisam nista pogresno shvatio vec si ocigledno ti pogresno...
sam razmisli...ako radis po tome kako si ti napisao koliko ce to na kraju ispasti serija a koliko ce ovako...
nemoes da mesas vezbe za tricp i bicpes i da ih trpas u isti kosi
mozda ti hoces da imas veci tricpes pa ti se onda to cini priroritet ili sta ja znam sta vec...
ali 6 vezbi u jednom krugu je 3 +3-6 x 3 je 18...mozda bi se trebalo drzati cak brojke od 16 za tebe...

Van mreže Saninjo

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #34 poslato: Decembar 02, 2009, 11:46:12 pre podne »
aha..ma malo me je zbunilo to sto si samo spomenuo triceps, pa reko da nisi neku vjezbu za biceps SLUCAJNO pogresno procitao... Znaci puno i za biceps i za triceps.

Jebga, mislim tesko mi je gledajuci vase treninge prilagoditi trening odma sebi a pri tome ne pretjerati, ili cak odabrati premalo.

A sad, ako sam ja tebe dobro shvatio..

a radi po sistemu jedna vezba za tricpes pa omdah za biceps i tako racunaj jedan krug
odradi tako 3 kruga i kraj treninga....
naglasvam da pri ovakvim trenizima gledaj da unosis bilo sta od ANTIKATABOLNIH ELEMENATA

onda da i biceps i triceps jednostavno po jednu vjezbu izbacim i uradim, takva tri kruga..i to je to

onda dodje 4 vjezbe, u 3 kruga = 12 ... smijem da u drugom krugu, drugu vjezbu biceps i tricepsa zamijenim drugim vjezbama..
tako da ce mi prve dvije ostati ise a druge ce se mijenjati.
a ostat ce isto vjezbi..znaci 8 vjezbi u dva kruga... LOL nadam se da ces skontati sve hehe

i u zadnjem krugu da ubacim sve tri vjezbe i bicepsa i tricepsa naizmjenicno..i onda cu doci na 14 serija sveukupo..sto je opet za dvije manje od onog sto si mi ti preporucio.. pa mislim da ne bi trebalo da bude previse.

Izvini Pedja ako te zamaram, ali ebga treba mi u pocetku malo smjernica..da ja shvatim.. ;) pozz i hvala

a da..koristit cu tecne amino u toku treninga, bice oko 23g proteina to u toku treninga.. i naravno ond sljedi PWM i sto kvalitetbniji obrok i prije i nakon treninga... ;)

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #35 poslato: Decembar 02, 2009, 12:07:14 posle podne »
ne mogu da skontam ;D ;D pa cu ti radije plasticno objasniti

dakle...
dajem ti primer..

1.frenc press za tricpes
2.bicpes pregib sa sipkom
3.potisak za tric na lat masini
4.biceps skotova
5.tricpes iza glave sa ez sikom ili bucicom
6.biceps pregib sa bucicama sedeci ili stojeci..stalno menjas.

pa odmor oko 60 do 70 sec...
pa sve ovo uradis 3 puta...

kapis?

Van mreže Saninjo

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #36 poslato: Decembar 02, 2009, 12:22:01 posle podne »
Pedja..mislim da ne ispadam bezobrazan...ali zar nism i ja tako bio napisao, samo sto sam ja poceo s bicepsom..i opet se dobije ona brojka koju si ti gore napisao.. 6 serija u 3 kruga = 18serija..

A evo na sta sm ja mislio   T je triceps, B je biceps

prvi krug       drugi krug                                                                              treci krug

T1                  T1                                                                                              T1
B1                 B1                     znaci samo se druga vjezba mijenja         B1
T2                T3                                                                                                T2
B2                B2                                                                                                B2
                                                                                                                         T3
                                                                                                                        B3

znaci u prva dva kruga su samo po dvije vjezbe za biceps i triceps,..a u trecem su po tri.. i ispada malo manje od tog tvog..a istovremeno nije ni puno ni malo !! ??

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #37 poslato: Decembar 02, 2009, 12:26:32 posle podne »
o boze... :'( :'( :'( :'(
evo ti jedan moj citas

Citat
ali 6 vezbi u jednom krugu je 3 +3-6 x 3 je 18...mozda bi se trebalo drzati cak brojke od 16 za tebe...

ali dobro...
radi tako kako si ti rekao....nema problema...
komplikujes bez razloga...ali ok kao sto rekoh

Van mreže Saninjo

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #38 poslato: Decembar 02, 2009, 12:35:25 posle podne »
a hebo majku nekad se tako tesko sporazumiti preko ovog neta...

ali malo me i ti bunis...jer i ti si mi gore u primjeru dao 6 vjezbi u jednom krugu, pa mi nije jasno zasto jer mi govoris da mi je to puno... ?  :D imaj strpljenja hahhahaha

ajd ok..mi smo ovde zapeli za ruke...

Sutra treba da mi pada trening za prsa...i naravno u gigantskim serijama (prvi trening prsa na taj nacin)... i sad opet ono, formalno me zanima

4 vjezbe da spojim..i 3 kruga da uradim... ??? da li tako moze za pocetak...

Citam sad clanak koji je Polomac postavio, i onda ono o uvodu u giga serije kroz super i tri setove...pa dal moram da prodjem prvo kroz te torture...

Ja vjerujemd a ja ovde zvucim kao puki pocetnik, ali kao sto sam vec i pominjao nemam ama bas nikakvog iskustva sa ovim tako da i jesam sto se ovoga ice pocetnik, iako vec 5 godina treniniram bez pauza..
« Poslednja izmena: Decembar 02, 2009, 12:48:58 posle podne Saninjo »

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #39 poslato: Decembar 02, 2009, 01:00:01 posle podne »
Citat
4 vjezbe da spojim..i 3 kruga da uradim... Molim? da li tako moze za pocetak...

radi ovako za pocetak..
kasnije ces kombinovati ostale tehike o ojima je polms govrio ;) ;)

Van mreže lara24

• Lepotica
  • Light Heavyweight Member
« Odgovor #40 poslato: Decembar 02, 2009, 01:53:51 posle podne »
pa naravno jer nisu kompletne..inace bi se i zobene racunale...i svake druge biljnog porijekla

a za kreatin se podrazumjeva svakako ;)
VERUJ mi da ima dosta pocetnika koji racunaju to npr ja sam prvi pre jedno 3godine racunao bcaa i gluta;)tako da bolje da sam ovo sad napisao da pocetnici znaju na cemu su;)
a vidis da ima i onih koji ne racunaju aminokiseline u dnevnom unosu proteina:):)
Kad ste već kod računanja..jel štima ovo:
za bjelančevine računamo meso,jaja,ribu,whey,casein,sir
za masti računamo ulja,orašaste plodove(badem,kikiriki,orah..),masnoću iz mesa,žumanjka..
za uh računamo rižu,krumpir,ovsene
povrće ne računamo i zanemarive vrijednosti ostalih makronutrijenata npr. bjelančevine u ovsenim ili orašastim plodovima ne računamo.
Jesam u pravu?Zanemarimo sad ekstremne takmičarske diete,cetto isl..gdje sve igra ulogu.
..pobjednici traže načine,a gubitnici razloge..

Van mreže Naturalni

« Odgovor #41 poslato: Decembar 02, 2009, 01:55:02 posle podne »
pa naravno jer nisu kompletne..inace bi se i zobene racunale...i svake druge biljnog porijekla

a za kreatin se podrazumjeva svakako ;)
VERUJ mi da ima dosta pocetnika koji racunaju to npr ja sam prvi pre jedno 3godine racunao bcaa i gluta;)tako da bolje da sam ovo sad napisao da pocetnici znaju na cemu su;)
a vidis da ima i onih koji ne racunaju aminokiseline u dnevnom unosu proteina:):)
Kad ste već kod računanja..jel štima ovo:
za bjelančevine računamo meso,jaja,ribu,whey,casein,sir
za masti računamo ulja,orašaste plodove(badem,kikiriki,orah..),masnoću iz mesa,žumanjka..
za uh računamo rižu,krumpir,ovsene
povrće ne računamo i zanemarive vrijednosti ostalih makronutrijenata npr. bjelančevine u ovsenim ili orašastim plodovima ne računamo.
Jesam u pravu?Zanemarimo sad ekstremne takmičarske diete,cetto isl..gdje sve igra ulogu.
da.
Ubijam se od HEMIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Van mreže lara24

• Lepotica
  • Light Heavyweight Member
« Odgovor #42 poslato: Decembar 02, 2009, 01:59:08 posle podne »
hvala ti naturlalac,provjeravam jel sam ja to skontala dobro.. :)
..pobjednici traže načine,a gubitnici razloge..

Van mreže Urlacher

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #43 poslato: Decembar 02, 2009, 02:34:54 posle podne »

nisi dobro razumeo. ja sam radio 4 vezbe za biceps 3 kruga, pa onda 4 za triceps, 3 kruga..

nisam naizmenicno bic. pa tric.
Stood strong troughout the years

Van mreže Saninjo

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #44 poslato: Decembar 02, 2009, 04:19:56 posle podne »
aha... pa i to je opcija...ali s obzirom da tek ulazim u ovo, mislim da bi mi mozda bilo previse da odradim4 vjezbe kroz 3 kruga za jedan mali misic kao sto je npr. biceps... Mozda nekad poslije dok se malo naviknu misici na ove torture