Javio se general licno...
hvala ti puno...
Citao sam i pratio i na ovom forumu rasprave vase o gigantskim serijama. Ali sam isto tako upratio da i nije bas preporucljivo naturalcima. Jer i to je jedna opcija za dalji rad..ali eto, malo me brine da ne bi sebi nano vise stete nego koristi ovim unistavanjem od treninga.
Najvise sto sam vezao su 2..i jaaaakooo rijeko tri vjezbe za istu misicnu skupinu. nemogu da kazem nesto posebno o tome jer sam to ubaciovao kao sok trening ponekad (iako rijetko).
Eksperimentisao sm dosta sa volumenom, sa intezitetom, sa frekvensijo treninga...ali posebno sisteme ili nacine treniranja nisam previse isprobavao osim kao sto sam vec i rekao s vremena na vrijeme kao sok-terapije raznorazne metode.
Giga serije ZNAM da jesu teske, ali su mi primamljive..volim ekstremne treninge...ali eto, nisam siguran dal cu moci da imam koristi od toga.
Ishrana mi i nije nista zavidno, ali meni je sasvim dovolna da bi napredovao, i izbjegavao stagnacije..a za to je upravo i zaslozano eksperimentisanje u treningu.
Unesem otprilike 1,5g proteina po kg (ebga nemere vise da se odvoiji), UH unosim puno..i masti osrednje. nemam neko odredjenu ishranu jer se to svakodnevno mijenja, ali ja nastojim bar sto se proteina tice da bude barem to sto sam naveo.
Od supsa whey roknem nakon treninga mjericu-mjericu ipo...i eventualno ujutru prije treninga sa zobenim pola mjerice, ako ne jedem jaja.
A tokom treninga pijem tecne amino od weider-a,jer do drugih ne mogu da dodjem. I koristim konstantno vitamine i minerale...to mi je uz whey osnova. A sve ostalo ako se nadje visak para hehehe ...tesko da iko ima visak
eto to je to... pa pucajte sa savjetima i misljenjima ... zahvaljujem se unaprijed...