OVO JE SA SAJTA HERBALIFE-A A TEMA SE ZOVE :STETNOST MESA!!!!
Namirnice koje u sebi sadrže previše belančevina i masti, posebno životinjskog porekla, koje se, pre svega, nalaze u mesu i ribi, utiču na usporenost, tromost i lenjost organizma, jer je i sam proces varenja i asimilacije sporiji. Preterano uzimanje ovih namirnica izaziva nervozu, agresiju, depresiju i nemir, naročito ako se konzumira meso koje nije organskog porekla.
Ljudski organizam nije prilagođen niti po sistemu za preradu (vilica), ni po sistemu za varenje (želudac i creva) konzumiranju mesa. Nakon uzimanja mesa i prerađevina od mesa u debelom crevu se stvaraju toksične bakterije koje su strane ljudskom organizmu. Ljudi koji konzumiraju uglavnom meso i mesne prerađevine su agresivni, brzo planu, zacrvene se kada se svađaju, netolerantni su i pate od mnogih fizioloških bolesti.
Razlog ovakvog ponašanja jeste i preterana količina adrenalina koja se unosi sa mesom, jer životinja u momentu klanja doživi stres i adrenalin koji se tom prilikom stvara usled straha ostaje u mesu...
OVO SA ADRENALINOM JE NAJJACE!!!
Evo jos malo sa tog sajta:
GLADOVANJE u trajanju od nekoliko dana, može da bude istinski lek koji pročišćava organizam i poboljšava opšte psihičko stanje čoveka.
Od davnina je poznato da gladovanje ima izvanredno pozitivan uticaj na opšte stanje zdravlja organizma. U različitim religijama se primenjuje post, kao osnovni vid duhovnog i fizičkog pročišćavanja. Međutim, post može pomoći samo do izvesne granice i ne daje rezultate koji se mogu postići gladovanjem.
Najbolje je gladovati samo na vodi i to u vremenu od 1, 3, 5, 7 do 21 dan-STA????Ovo pise majke mi!!!!
Ovo pise za protein puder:240gr kosta 3200din.
Savršena dopuna tokom intezivnog treninga - u bodi bildingu !
Za bodi bildere ShapeWorks ™ Proteinski prah je odličan izbor za povećanje nivoa proteina. Aktivni sportisti i bodi bilderi mogu koristiti Formulu 1, dodati mleko, voće i dve ravne supene kašike ShapeWorks ™ Proteinskog praha i jednostavno dobiti preporučenih 25 grama proteina u napitku koji se pije pre i nakon završenog treninga.
Ne mogu da nadjem nikako sastav pa da okacim...ali mislim da je i ovo dosta