Ako cemo iskreno u konzervativnoj sredini kakva je nasa, vecina ljudi koja dodje u teretanu smatra i profi bildere za rugobe. Kod mene u teretani postoji poster sa nekim pro likom i maltene 9/10 ljudi su prokomentarisali "fuj, ovo je odvratno, nikad ne bih zeleo da budem takav, hocu malo da se zategnem". To sigurno nije merilo sta je ok.
Vladar je naveo bas lep primer, Greg pise za MD. Oni ili su odradili lose marketing istrazivanje ili im to donosi profit. Znaci Amerika koja trenutno hteli mi to ili ne diktira trendove, voli da vidi frikove. Meni je licno zanimljivo da procitam neki Gregov intervju, posto se lik zajebava sa novinarima koji ga intervjuisu. Mozda imam neki defekt, ali meni je smesno kada kaze "imam genetski dobre ruke, a i dobar sam na biceps pregibu". To je izjava koja ima za cilj da nasmeje ljude, ne znam ko bi poverovao u to.
Ne moze neciji licni izgled da ugrozava neki sport. Nigde ne pise da su oni bodibilderi, ako cemo tako onda pro bilderi ugrozavaju manekene. A sto se roditelja tice, to su ti isti roditelji kojima je Milos odgovarao na pisma u onom drugom topicu. A i nisam cuo da se nekome od vas smetaju silikoni.
Da sumiramo - sigurno nikada necu koristiti sintol, ne slazem se da takmicari koriste sintol, ali sintol kao sredstvo za postizanje licne satisfakcije - podrzavam. Naravno da mi nisu lepi takvi likovi - lepo se nasmejem ali ih ne sazaljevam. Mogu da sazaljevam samo one koji su tuzni ceo zivot, svakome nalaze mane osim sebi i cekaju da neko drugi bije njihove bitke. Ovi se barem bore da budu srecni, po meni na pogresan nacin ali i to je nesto.
Sklonicu avatar, nije problem, stavio sam ga jer me slatko nasmeje kada vidim ali posto to po ogromnoj vecini to steti sportu kojem je ovaj forumn namenjen - ucinicu to za vise dobro
.