A zasto bi drzava sponzorisala nekoga ko radi nesto u cemu uziva?
boze kakva je ovo BUDLASTINA na kubni metar!!
pa ti kao dete se bavis sa sportom JER UZIVAS U TOME
kada predje u PROFESINALIZAM ti mozda mislis da je to uzivanje iz rzloga JER NISTI SPOTISTA!!!!
profesinalni sport je sve samo uzivanje nije
sport kao oblik necega postoji hiljadamda godina u nazad i od uvek je DRZAVA jos od anticke grcke prepoznavala i nagradjivla vrhunske sprotiste JER TO NE MOZE HVALA BOGU DA BUDE BILO KO!!!
neko je rodjen da bude lekar i iz tog razloga uci skolu i na kraju u toj istoj posranoj americi koju ti sponjes lekar radi 14 sati ali zato ima i dobru platu i radi ONO STA VOLI I ZA STA JE ISAO U SKOLU..
ja ti ponavljam da ovo nema veze sa kolektvnim sportom gde se sponozri pronalzae,peru novac pa tako mogu i da plate nekoga sa milionima..
govrim ti o PROFESINALNOM INDIVUDALNOM SPORTU gde sponozri nemaju INTERES kao u kolektvnim sprotivma tipa fudbal a drzava kao drzAVA NARVNO DA VIDI INTERES U TOME JER JE NPR CAVIC DRZAVLJANIN SRBIJE I SRPSKA ZASTAVA SE VIJE KADA ON UZME MEDALJU A NEMAM SRECE I DA HIMNA SVIRA,ali doci ce i na to red...
preko sporta se povezuju mnoge stvari pa tako je moguce povezati i razne drzavne interese
tvoje razmisljanje je toliko glupo da to boli
jel po tvom SPORTA U OPSTE NE BI TREBALO NI DA BUDE tj onaj ko hoce da se bavi sa sprotom KO TE JEBE BRE,bavi se zato jel ga volis
neznam u kojoj ti firmi radis al bas bih voleo da vidim da ti diretkor kaze E SADA RADIS ZA DZ ZATO JER SI ISAO U SKOLU DA TO ZAVRSISI I ZATO JER TO VOLIS
mene kao prof sportistu VREDJAS jer ja od ovoga zivim i imam pravo isto kao i ti da zivim i da imam prihode.
ja sam zavrsio pravo ali nikada nisam radio u struci...
sprot sam zavoleo i on MI JE POSTAO PROFESIJA kao i tebi da ceo dan drkas po kompu...
KAO STO REKOH....JA OD OVOGA ZIVIM ISTO KAO I TI OD NECEGA DRUGOG
Taj novac bi mogao mnogo vishe pomoci ljudima koji nemaju sta da jedu, umesto jednoj osobi
zasto ti onda ne uzmes samo jednu osobu koja nema da jedes i da pola svoje plate dajes njemu!!!!!??...kada si toliko pametan..
klizacki tim u USA?
REC AMATERSKI VEROVATNO TEBI NISTA NE ZNACI....AMATERSKI KLIZACKI TIM POSRANE USA..
A posebno se ne slazem sto ljudi koji su napravili nesto sto izmeni zivot, bilo naucnim ili drugim radom i dobili su QC od drzave
bas neznam da je lose ljudima koji su nesto uradili na bilo kom polu napolju a da za njih drzava ne brine...
to sto ljudi odlaze od nas je zzalosno ali o tome i govrim da drzava ne poznae INDIVIDUALNI RAD
ti si se uhvatio nadje,ali ona je u MANJINI..
isto tako sigurno postoji NEKO ko se bavi naucinim radom i ko JAKO DOBRO ZIVI OD OVE DRZAVE..
Sportisti rade nesto sto uzivaju pa treba da dobiju novac za to??
JA TI PONAVLJAM....
NEMOJ DA VREDJAS JER SE U SPORT RAZUMES KAO MARA U KRIV KURAC!!!!