da ne otvaram novu temu pitat cu ovdje:
dosad sam trenirao po 5 day split, svaku grupu jednom sedmicno, pa sam naletio na klipove Steve Cook-a, koji kaze da trenira svaki misic dvaput tjedno, u ponedjeljak i utorak upper/lower split compound vjezbi, sa vecim tezinama i vecim pauzama, zatim ide srijeda (rest/cardio), i onda cetvrtak/petak/subota opet citavo tijelo ali u gigantskim serijama sa velikim volumenom i nedjelja odmor.
ako moze neko od iskusnijih da prokomentarise, mislio sam pokusati ovo uz sredejenu ishranu i whey/crm/amino..
hvala
trening je OK
samo
veliko je pitanje da li tebi to treba?
pretpostavljam da si pocetnik ili srednje iskusan vezbac kojemu se zuri da napreduje,i kao resenje problema dobijanja na misicnoj masi ,smatras st obimniji trening tj sto obimnije treninge
samo razmisli dobro
ovo je trening koji mogu da koriste vezbaci koji ima mnogo staza i poznaju svoje telo vise nego ok i mogu da ga koriste kao neke shk tehnike u fazi stagnacije sa njihovim ili uobicajenim metodama treinga
ali
da ovo neko koristi a da nije iskorostio benefite elemntarnih treninga.,ja ne vidim razlog
da li ces napredovati?
pa verovatno HOCES,da se odmah ne jave IW (internet wariors-i) ja bih postavio pitanje-STA IDE POSLE?
JER UVEK IMA-DAN POSLE SUTRA