Ovako
Dosta sam čitao o svemu i dosta toga ispravio, na red je došao i trening.
Pre svega kratko se bavim ovim oko 6 meseci.
Treninzi izgledaju ovako.
1.Ponedeljak
Grudi/BicepsGrudi: Ravni benč,Kosi sa bučicama, Kontra kosi na mašini i razvlačenje
a sledeći trening je rotacija pa ide ,Kosi benč, ravni sa bučicama, kontra-kosi isto bučice i pulover na kraju
ponavljanja po serijama 12,10,8,8 jednom mesečno da razbijem monotoniju radim 10,8,6,6 i jačim težinama
(ovo je modifikovani trening koristim ga tek 1 mesec i lepo pogađa oseti se)
Biceps: Sedeći pregib pothvat 4 serije, stojeći pregib isto 4 serije i radim jednu vežbu sa bučicama koju menjam najčešće rotaciju stojeći takođe 4 serije
-----------------------------------
2.Utorak
Ledja/TricepsLedjaZgibovi ( 2 serije ispred 2 serije iza glave max. ponavljanja oko 5,6 bude jer više ne mogu, kada sam krenuo u teretanu nisam mogao ni jedan zgib da uradim
)
Onda idem na LAT-mašinu odradim po 2 serije ispred i iza po 10 ponavljanje težine od 40 do 60 zavisi od snage
posle toga veslanje(u donjem koturu) 4 serije ponavljanje 12,10,8,8 težina 35kg,40kg,45kg,50kg
i na kraju Hiperekstenzija 4 serije po 15 ponavljaje sa tegom od 15kg
----------------------------
3.Sreda
odmor----------------------
4.Četvrtak
Rame/NogeRame Na Smit mašina radim Iza glave dizanje 4 serije ponavljanja otprilike 12,10,8,8
Onda radim isto na smitovoj mašini samo ISPRED glave takođe 4 serije isto ponavljanja
Posle toga prelazim na tegove Letenje stojeći ( to menjam sa letenjem sedeći ) i sa još par vežbi ne znam im imena sve radim po 4 serije
poslednja vežba je Trapez radim 3 serije sa većim težinama
NogePrvo radim Čučanj na Smitu (mašina) 4 serija po 10 ponavljanje povećavam kilaže od 30kg do 60kg iz serije u seriju
Onda radim Šut napred (Nožni pregib) 4 serije težina 50kg 10 ponavljanja po seriji
Onda radim listove menjam 2 vežbe za to 1.(
http://static.kupindoslike.com/Klupa-za-listove_slika_O_3806878.jpg) 2. sa tegom u ruci popnem se na klupicu i podižem levu pa desnu nogu po 10 puta
i od skoro sam obacio i za zadnju ložu vežbu podizanje na klupicu ponavljanja 10 jedna 10 druga noga sa tegovima u rukama od po 10kg sve po 4 serije
---------------------------
Dalje ide sve u krug.Znači 2 dana radim 1 dan odmaram.Odmor između serije trduim se da bude između 45sec i 1min ali nekad je gužva u teretani pa ne mogu da se držim plana baš uvek .I imam jedno pitanje.
Iako ne treniram dugo, da li je bolje da počnem sa nekim super-serijama nešto bar približno ovome što Peđa radi, ili da nastavim sa ovakvim treninzima?
Osmisliću večeras jedan trening za leđa i grudi sa super serijama pa da vidimo da li sam skapirao suštinu.
Za sada Nemam suplementaciju ali od sledećeg meseca ću da imam