Super tema, evo neki trening koji sam ja sklep'o i mislio sam da je predobar, e sad posle citanja foruma skontao sam da se mozda previse forsiram neznam....Mozda ovakav pristup uopste nije dobar.... zato ocekujem dosta kritika i savjeta. Ovako znaci radim 3 pa 1 (3 dana radim 1 odmaram) s' tim sto radim po treningu dvije grupe misica..1 dan Grudi-biceps, 2 ramena-triceps, 3 ledja-noge. izmedju serija odmaram 1 min. a izmedju vjezbi 2 min.
I DAN- Grudi: Opadajuce serije 7 pa 7 pa 7 ponavljanja itako 4 serije na ravnom bendzu, kosi b. odradim sa
bucicama 4 serije 12 ponavljanja, onda razvlacenje sa bucicama nekad na ravnoj nekad na kosoj klupi
3 serije 12 pon. takodje naizmjenicno radim pulover i razboj, ako sam prvi put radio pulover 3 ser.
12 pon. drugi put ubacim razboj 3 ser. 50 pon.
karakteristika je to sto nikad ne radim isto, zanci ako sam prvi put odradio opadajuce serije na ravnom
bendzu, onda sledeci put radim na kosom a na ravnom radim sa bucicama, a treci put kad dodju na red
grudi odradim neke maximale na kosom 4 serije po 12 pon. a na ravnom odradim uski bendz.
Biceps: Takodje stalno mjenjam vjezbe, nekad ubacim opadajuce ser. 10 pa 10 pa 10 pon. na tri Z sipke sa
tezinom npr. 35 kg 30 kg 25 kg, + bucica na skotovoj klupi sa uvrtanjem, onda drugi put
podhvat-nadhvat sa Z sipkom 4 serije po 12 pon. i treci put siroki i uski hvat na Z sipki 4 serije 12 pon
i sve tako naizmjenicno.
II DAN
Ramena: Opadajuce serije potisak iza glave, Letenje 4 serije 12 pon. letenje u pretklonu 4 serije 12 pon.
Sledeci put radim Military Press i neka gigantska serija 10 pa 10 pa 10 letenje+letenje u pretkolonu+
predrucenje, i uvjek radim povlacenje sipke od nogu ka bradi( ne znam kako se to strucno zove) isto
4 serije 12 pon.
Triceps: Lezeci sa cela sa Z sipkom 4 serije 12 pon.+ ekstenzija bucicom iznad glave 4 ser. 12 pon.
onda opet kombinujem drugi put uradim na lat masini uski pa siroki hvat po 4 ser. 12 pon.
a treci put razboj 4 ser. 50 pon. + lat masina sa konopcom...
III DAN
Ledja: Odradima 4 vrste zgibova (vratila) 5 serija po 10 pon. Siroki nadhvat iza i ispred glave, uski nadhvat
ispred glave i uski podhvat ispred glave... + veslo 4 serije 12 pon. i kombinujem nekad gorila stav
4 ser. 12 pon. nekad Motorka 4 ser. 12 pon.
Noge: Cucanj maimalna tezina 5 serija 12 pon. + listovi stepenica sa opterecenjem 30+ brzih pon. 5 ser.
+15 sporih pon. 5 serija. a drugi put umjesto cucnja ubacim skokove sa opterecenjem.
To bi bilo to, nadam se da sam fino objasnijo i da nece doci do zabune... Pa narode navalite, svaki komentar je dobro dosao