eee ovako...vezbam vec godinu ipo..i dobijo sam neke znacajnije rezultate...dobio sam masivnu ruku ..razdvoio sam grudi..pojacao sam trapez i dr..sve u svemu dobro je samo imam dve mane....ruku sam dosta napravio ali ne dolazi puno do izrazaja rame,odnosno nemam one recke(crte) izmedju ramena i tricepsa...kazi te mi dali treba josh da sirim rame ili sta?
drugo sto nemogu da pogodim jeste donji deo grudi..odnosno nikako da se ocrtam,a imam masivne grudi(sa nijednom vezbom nemogu pogoditi taj deo tela)
evo mojeg treninga...
PON:
grudi (pravi 5x10,kosi 5x10,kontrakosi bench 3x10,letenjena pravoj klupi 3x10 i na kosoj 3x10)
biceps (dvorucni pregib 5x10,dvorucni pregib bucicama 5x20,pa opet dvorucni pregib 3x10 i opet dvorucni pregib bucicama 3x10)
UTO:
triceps (propadanja 5x10,kickback 5x10,jednorucni pregib bucicom iza hlave 5x10 i ponekada ali rekto ubacim uske sklekove)
ledja (posto vezbam u kucnim uslovima...radim vratilo i jednu vezbu gde koleno stavim na klupi i bucicu vucem ozdol ka sebi)
+ trapez
SRE:
rame (potisak iza glave dvorucnim tegom 5x10,potizak ispred glave dvorucnim tegom 5x10,vucem teg do brade 5x10,letenje ama obratno
osnosno na stranu stojeci 3x10 i napred 3x10)
stomak (4x50 stomacnih na kosoj klupi,dizem noge 90c 3x10 i imam plocu za rotiranje 3x200)
noge (cucnjevi 5x20,list 3x20)
.......od suplemenata ne pijem nista...niti za masu niti za bilo sta...imao sam 94 kg pred 6 meseci i otkada sam malo jace pojacao trening pao sam na 81 kg....inace radim ovoliko serija jer bih hteo da se izdefinishem joshh-nadam se da nije mn serija
inache imam 180cm...pisite jer sam text pisao 2h