JA NISAM REKAO da JE NEMOGUCE NE NAPREDOVATI jer na pocetku sa 18 god i da jedes govna i radis sklekove radi hormona koji ti divljaju imati ces izrazene misice a pogotvo osoba kao ti tj NA OSNOVU ONOGA STO SI NAPISAO U SVOM PRVOM POSTU TI SI TIPICAN EKTOMORF (odista nemam sada vremena da razlezem o tome) ali je BITNO TO A I TI BI TREBALO DA ZNAS da si radio i MNOGO DRUGACIJE da bi imao isto
to sto tebe mrzi da se slikas samo TI GUBIS jer bas iz tog razloga nemas RELANU SLIKU PREMA SEBI VEC TI DRUGARI KAZU DA SI DO JAJA I DA SI SE NAPUCAO KAO ZMAJ
a ja ti kazem da na 190 cm visine i 80 kg visine i 18 god niti si NPUCAN niti si SE URADIO niti bilo sta drugo vec ako ti se misici i poznaju a poznaju to je reuzlatat tvog hormonlanog bujanja i TELESNOG TIPA
jednostavno,nacin na koji vezbas uslovi i sve ostalo TE LIMITIRAJU U STARTU
ali sada vec pocinjem da pricam sa neke druge strane a ti nisi razumeo ni moj UVODNI DEO I ONDA SVAKA DALJNJA PRICA GUBI SMISAO..
ovako izlgeda USPESNA DIJETA,TRENING,HRANA itd...
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,23459.0.htmlovaj sam ti priemer dao jer je svez a takvih an forumu ima jedno 200 sigurno...
DAKLE
TI STO STI NAPREDOVAO (AKO U OPSTE JESI) SI NAPREODVAO I TO JE TO kada je u ptianju ovakav trening a posebno uslovi u kojima i pod kojima ti treniras..