Sta fali Sasinom treningu? Grudi+ramena ni sa jednom kombinacijom nisam imao napredak ramena kao sa tom
super
a kakve veze ima napredak ramena prilikom vezbanja pectoralisa?
pitane dva
dali bi mogao da nabacis slike od tog napredka da vidimo?
odgovr na tovje pitanje
NIKO ali niko ziv ko nije KVALIFIKOVAN a 97% ljudi na ovom forumu NIJE (ovo je bez uvrede vec govrim o iskusnim ljdima koji godnima imaju staz,rutinu,znanje o hrani,.suplemtaciji itd) NIJE U MOGUCNOSTI DA ODRDI DVA VELIKA MISICNA NA JEDNOM TRENINGU
dakle
ja necu da ulazim u placebo efkete ili price o tome JA SAM NAPREDOVAO OD KREATINA 10 KG ili kako neko rece na nekoj drugoj temi da mu je oretak od plavih srca ili oc cega li vec dobio 22 kg misica i da ima 115 kg suv kao grana ili u tvom slucaju da si napredvao u razovaju ramena vezbajuci ih sa grudima
da je ovo i TACNO onda bi ti trebalo samom govoriti vise od reci tj tvojih pogresnih dela da si u stvari i ako jesi CELO VREME DOK SI TRENIRAO RAMENA SOLO TRENIRAO POGRESNO
ovo je isto pitanja kada te neko pita dali je bolji glutamin ili bcaa
obadvije su EXTRA ali glutamin je jedna AK a bccaa TRI
tako i kod tebe
PONAVLJAM..NECU DA ULAZIM U TO DALI JESI ILI NISI NAPREDOVAO vec se koristim EMPIRIJSKIM ZNANJEM U RADU NA SAMOM SEBI I NA SVOJIM KLIJETNIMA gde je stvar fizoonimije,fizijatrije,hipertrofijem,hiperplazije i sve3ga ostalog sto je vezano za misic,skelet,razvoj itd CINJENICA DA JEDAN MISIC JE VISE NEGO DOVLJNO RADITI KROZ 96 h ali postoji samo jedna mala sitnica koju si ti izlgeda previdio
a to je
DA TAJ MISIC TREBA ODRATITI KAKO TREBA - PRAVILNO,BEZ GRESKE I UZ MAXIMALNU STIMULACIJU VEZBANOG MISICA UKOLIKO SE ODRADI KAKO TREBA NIKOME ZIVOM NA OVOM SVETU NECE PASTI NA PAMET DA VEZBA CAK I MALI MISIC POSLE TOGA A NE DA ODRADI JOS JEDNU VELIKU MISICNU PARTIJu..
nadam se da sam zadovljio tvoju znatizelju i da ces nauciti nesto iz ovoga...
text koji je napisao charles sigurno nije pisan za ljude koji su usli u teretanu pre jednu ili dve godine kao sto je vecina slucjaeva na forumu...