Evo upravo zavrsih trening ramena..pa, rekoh da podelim sa vama...mozda ce nekom nekad u nedostatku ideja dobro doci.
Posto sam "prozvao" Pedju pre par dana za ramena, on mi treningom odgovorio...bio sam se spremio da iskopiram njegov u milimetar. Ali kad ga danas opet pogledah...videh da necu moci ispostovati sve..te po ulasku u teretanu smislih nesto drugo..
Ne brini her Pedja...tvoj overavam prvom prilikom
Prva rotacijaPotisak na Smith masini ispred glave - 10 x 60 kg tegova bez sipke
Potisak sa buckama u varijaciji dlanovi okrenuti jedno ka drugom (paralelni) - 10 x 15kg
Letenje za prednju glavu 10 x 15 kg
Letenje za prednju glavu 10 x 10 kg
odmor 60 sekundi, pa opet isto...opet odmor 60 sekundi, pa i treci put isto
Zatim odmor 120 sekundi, pa...
Druga rotacijaPotisak na Smith masini iza glave - 10 x 50 kg tegova bez sipke
Potisak sa buckama u varijaciji dlanovi okrenuti jedno ka drugom (paralelni) - 8 x 15kg
Letenje za srednju glavu 8 x 15 kg
Letenje za srednju glavu 8 x 10 kg
odmor 60 sekundi, pa opet isto...opet odmor 60 sekundi, pa i treci put isto.
Zatim odmor 120 sekundi, pa...
Treca rotacijaPotisak na Smith masini do vrha glave - 10 x 50 kg tegova bez sipke
Potisak sa buckama u varijaciji dlanovi okrenuti jedno ka drugom (paralelni) - 6 x 15kg
Letenje u pretklonu 8 x 15 kg
Letenje u pretklonu 8 x 10 kg
odmor 60 sekundi, pa opet isto...opet odmor 60 sekundi, pa i treci put isto.
Zatim odmor 120 sekundi, pa...(ovde planirah tri serije, ali uradih samo jednu..vise nisam mogao)
Letenje za prednju glavu 8 x 15 kg
Letenje za prednju glavu 6 x 10 kg
Letenje za srednju glavu 8 x 15 kg
Letenje za srednju glavu 6 x 10 kg
Letenje u pretklonu 8 x 15 kg
Letenje u pretklonu 6 x 10 kg
ovo zadnje je trebalo da bude jedna serija od tri..ali usled umora i iscrpljenosti bila je JEDINA serija
Bez suplementacije i odredjenog staza u teretani..ovo ne bi trebalo da uzimate u obzir za vas trening, jer ce vam najverovatnije samo stetu doneti.