I ja radim DL na kraju, i ne vidim po sebi da mi smeta. Jos sam i povecao tezine.
Nego Bobane,koja je vezba "Šeganje" ? Prvi put cujem za to.
pa ne znam kako to...zavisi kolike su to tezine.
ako radis sa nekih +80% max.mora biti razlike, i sigurno ne mozes izvest vjezbu toliko pravilno kao kada bi radio na pocetku treninga.
Okej je zagrijat se sa par serija na latu i par serija face pullsa ,sa nekim laganim tezinama,ali raditi na kraj treninga najtezu/najzahtjevniju vjezbu...ne znam.stv nisam nikad probao pa ne mogu sad da tvrdim.
a sta kazes npr da je ne radis u opste?
mislim
ti kako vidim se bavis matematikom
a ja bih te nesto pitao
kako ti mozes da odredis koliko ti je 80% od dobrog dana i loseg dana?
mislim racunanje tih % itd..
pa i nije sad to neka matematika..
80% od dobrog dana i loseg dana?pa ne radis dl svaki ili svaki drugi dan pa da je los-dobar.
npr ja ga radim ponedeljkom i gledam da mi taj dan bude 'dobar' znaci malo povecani hidrati,noc prije toga na vrijeme se legne,u toku dana nema sad nekih ogromnih napora ili stvari koje bi mogle da doprinose tome da bude 'los' dan.
i nikad ne idem preko 80%,dok za pwl se mora ici preko,tako da to radim za hipertrofiju.
e sad raditi dl sa 12,10 ponavljanja mislim da je to dosta veliki broj ponavljanja za ovu vjezbu,mnogo vise sansi za povredu itd.
Bobane ne furam ni ja tezine,ali isto raditi na 80% dl kao zadnju vjezbu..tu nesto ne stima.Ja ne bih mogao,ali Boze moj...ima nas raznih
Zašto ti je to nejasno? Koliko godina ti uopšte i treniraš? Ja, lično, probao sam na desetine raznoraznih programa za ovih skoro 4 god bavljenja ovim. Ovaj mi trenutno najviše odg, što ne znači da ga neću u skorije vrijeme promijenit.
Navikao sam sebe i svoje tijelo da mogu sasvim dobro da se posvetim ovom režimu treninga. Inače, konstanto se trudim da budem u formi. Pored toga što se bavim kajakaštvom, plivanjem (aktivnije ljeti nego trenutno), vozim biciklo svakog dana i uz sve to teretana, mnogi se čude kako uopšte imam toliko mase na sebi. Kao što napisa - ima nas raznih i ne reaguje svako isto.