Pozzz evo sinoc sam nasao ovaj forum slucajno nisam bas posvecivao vreme ovoj vrsti foruma
da budem iskren
Prosetao sam se po forumu i moj utisak je da je sve na visokom nivou i ovim putem sve pohvale. Da ne bih skretao sa teme postavicu pitanja koja me zanimaju pa bih molio Pedju po najvise za odgovore.
1. Pitanje*Kako se radi ovaj napredni trening sto ste napisali gigantske serije ,tipa jedan dan treninga npr ruke, pa pauza
drugi dan dan, pa treci dan npr ledja pa pauza... i tako u krug ili kako vec?
2. Pitanje*Pitanje koje me dugo muci sta je bolje raditi npr. uzmimo grupu misica grudi,
da li u toku treninga bolje raditi serije tipa smanjujes ponavljanja a povecavas
tezinu do poslednje serije tako:
primer:
1 serija 10 ponavljanja,
2 serija 8 ponavljanja,
3 serija 6 ponavljanja,
4 serija 6 ponavljanja,
5 serija 4 ponavljanja
ili raditi sistem kada u trecoj seriji ides na max. tezinu do 4 ponavljanja pa smanjujes
tezinu i povecavas panavljanje npr ovako:
1 serija 10 ponavljanja,
2 serija 6 ponavljanja,
3 serija 4 ponavljanja,
4 serija 6 ponavljanja,
5 serija 8-10 ponavljanja
3. Pitanje* Da li postoji neki program za koji Vi Pedja kazete da je dobar za ljude koji nisu u mogucnosti da uzimaju suplementaciju, a vole da vezbaju i imaju staz od oko recimo 7 godina vezbanja dakle nisam pocetnik vise sam rekreativac onako za sebe.
Volim da menjam treninge i cesto preterujem u vezbanju sa super serijama npr grudi ledja, rame ruke, gledam da imam sto manje pauze... jer idem do te mere da posle treninga imam osecaj da na sebi imam jos jednog sebe kojeg moram da nosim, tacnije slomim se. Znam da to verovatno nije dobro jer bez suplemenata i sa ovim nacinom vezbanja nema napretka. Ja sam onako puniji covek 176cm visok sa 80-83kg 30 godina. Poznajem mnogo ljudi koji takodje ne poznaju sve ovo kao Vi pa molim za neki dobar savet ili jos bolje program kako vezbati.
Ako sam preterao sa pitanjima unapred se izvinjavam.
Hvala.