PRVI MESEC:
1)grudi, ledja (grudi, ledja, grudi, ledja pa pauza 45 sec i tako do kraja treninga ) stomak 15 min
2)kardio (hiit 30 min bez zagrevanja i istezanja)
3)ramena, ruke (ramena, biceps triceps pa opet ramena, biceps, triceps pa pauza 30 sec i tako do kraja treninga 50 min bez zagrevanja i istezanja) stomak 15 min
4)slobodan dan (mada uvek radim nesto tipa voznja bicikla, fudbal, kosarka)
5)noge, stomak 15 min
6)kardio (borilacke vestine, plivanje, treninzi za agilnost 45 min... ako sam umoran samo stomak i donja ledja 20 min)
7)odmor
X3
1) kruzni trening
2)kardio (borilacke vestine, plivanje, treninzi za agilnost 45 min... ako sam umoran samo stomak i donja ledja 20 min)
3)odmor
4)plivanje 45 min intervali
5)kruzni trening
6)odmor
7)odmor
X1
DRUGI MESEC:
1)grudi, ramena, triceps (grudi, ramena , triceps, grudi, ramena , triceps pa pauza 45 sec i tako do kraja treninga 50 min bez zagrevanja i istezanja) stomak 15 min
2)kardio (hiit 30 min, istezanje)
3)ledja, biceps (ledja, biceps, ledja, biceps pa pauza 30 sec i tako do kraja treninga 50 min bez zagrevanja i istezanja) stomak 15 min
4)slobodan dan (mada uvek radim nesto tipa voznja bicikla, fudbal, kosarka)
5)noge, stomak 15 min
6)kardio (borilacke vestine, plivanje, treninzi za agilnost 45 min... ako sam umoran (retko) samo stomak i donja ledja 20 min)
7)odmor
X3
1) kruzni trening
2)kardio (borilacke vestine, plivanje, treninzi za agilnost 45 min... ako sam umoran samo stomak i donja ledja 20 min)
3)odmor
4)plivanje 45 min intervali
5)kruzni trening
6)odmor
7)odmor
X1
3 dana odmora
TRECI MESEC (mix)
prvi raspored, drugi raspored, prvi raspored, drugi raspored.
odmor 10 dana (lagani kardio treninzi)
RELOAD