A i da ti ne pominjem da ce mi to biti drugi trening ledja danas...prvi za ledja ide standard sa malo vecim tezinama...a uvece ubacujem ovaj, pa ako dozivim jutro
javi utiske
Evo, uradih kako si i naslutio...isprintao tvoj trening ledja..poneo ga sa sobom i izgurah ga u nekoj varijanti nekako.
Prvi trening ledja danas sam imao oko 15h..standardno 4 vezbe...
Zgibovi ispred glave 4 serije
Donji kotur neutralni hvat 3 serije
Donji kotur uski hvat 3 serije
Zgibovi u podhvatu 3 serije
--------------------------------
Suma 13 baksuznih serija, jer me je uvece cekao Pedjin trening
Doslo je i vece...21:30..malo sam modifikovao u hodu tvoj trening, jer me je vec u prvoj rotaciji na zgibu (htedoh zgib u pothvatu umesto lata, ali...) sa obrnutim hvatom uhvatio grc, te ne zeleh da propadne trening odustadoh od te vezbe...I umesto lata, radih zgibove sa svojom tezinom (100 kg)....ali sebi za kaznu zbog propustenog zgiba u pothvatu ucinih sledece
1. Zgibovi sa svojom tezinom -10 ponavljanja
2. Lat masina iza glave 80 kg - 10 ponavljanja
3. Lat masina uski hvat 90 kg - 10 ponavljanja
odmor 60 sekundi...pa opet uradih istu rotaciju sa ove tri vezbe...
Nakon toga..odmor 90 sekundi, pa...
1. Veslanje na donjem koturu 80 kg - 10 ponavljanja
2. Veslanje sa sipkom u pretklonu obrnuti hvat 50 kg - 8 ponavljanja
3. Testerisanje 27.5 kg - 10 ponavljanja
4. Veslanje na donjem koturu siri neutralni hvat 80 kg - 10 ponavljanja
Odmor 60 sekundi..pa opet uradih istu rotaciju sa ove cetiri vezbe...
Odmor 120 sekundi....pa...
1.Veslanje na donjem koturu 80 kg - 10 ponavljanja
2. Zgibovi sa svojom tezinom - otkaz u 5-om ponavljanju
3. Veslanje sa sipkom u pretklonu 50 kg - otkaz u 6-om ponavljanju
4. Lat masina uski hvat 80 kg - 7 ponavljanja
5. Testerisanje 30 kg - 6 ponavljanja
(od muke zaboravih da ovde ubacim lat iza glave)6. Veslanje na donjem koturu siri neutralni hvat 80 kg - 8 ponavljanja
I preziveh...zavrsih okupan u znoju kao da trcah bar 4-5 kilometara...ali nekako zavrsih. Zbog prenosa na latu ne znam koliko su tezine merodavne za uporedjivanje sa bilo kim ko radi na latu, ali to je na mojim masinama.I da...tempo...hmmmm...u zadnjoj rotaciji, mislim da ga nije ni bilo..bar u drugom delu vezbi. A na pocetku drzah neki 2-0-1. Osim za veslanje na donjem koturu...tu je bio 2-1-2.
Videcu da li cu sutra imati upalu ledja, ali to se bas retko desava...Nego cika Peki...vidi...
cekam to kod treninga ramena...to mi je oduvek bila omiljena misicna grupa