THE BP LEG MASACRE!! Ovako je to izlgedalo:
1 rotacija...
1.LEG KURL X 10
2.LEG PRESS X 12
3.PREDNJI CUCANJ X 10
4.OBICNI CUCANJ X 10
5.USKI CUCANJ SA NOGAMA SKROZ NAPRED X 10
6.DUCK FEET CUCANJ X 10
UKUPNO ..ROTACIJA 5 .............i naravno nastavak....
danas sam imao nesto drugaciju ideju od uobicajenog postavljanja teksta!! Te davne 2007 god moji drugari Ivan Nikolic i Ivan tzv H2SO4
smo dosli na ideju da uradimo opasan trening.Ideja je ta da Ivan nikolic iz Lazarevca dodje ujutro u 7 do mene i da uz put u NS pokupi i drugog Ivana-odluka je pala-TRENING NOGU.Posto je tada internet kod nas bio na klimavim nogama,a opasni foto aparti su bili dostupni samo velikanima srpske fotografije kao sto je MR BIG etc 3:) uradili smo neke fotografije,a sa ove tacke gledanosti,raritete i nesto sto vraca SECANJA i EMOCIJE pun gas!
U svakom slucaju,i sada,skoro pa 8 godina nakon ove "akcije",secam se svega kao da je i dan danas bilo,a jedino se cudim,istoom entuzijazmu sa kojim bih drage volje ponovo uradio isto! Ceo tok razgovora od pocetka ideje,pa do ostvarivanja iste mozete da pogledate na nasem forumu bez cenzurisanja ili ispravljanja postova ili bilo cega,vec je sve onako kako je pisano te davne 2007 god.Nadam se da ce te da uzivate,a siguran sam ko bude HTEO da ce iz ovog treninga tj MASAKRA NOGU (2 sata treninga sa skoro da nauci mnogo!
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,7177.0.html