nema pogresnog hvata na bencu, generalno siroki je da kaziprst bude na prstenu sipke, a uski je da sake budu do glatkog dijela sipke, imas i slucajeve extremno sirokog(sake da bude izvan prstenova sipke) ili extremno uskog(sake da budu na glatkom dijelu sipke)-to sigurno neces raditi... tako da koristi onaj na kojem si jaci... to da ces skratiti putanju sa sirim hvatom-hoces, a da li ces imati snage u donjoj poziciji sa takvih hvatom-tesko(tj zavisi od tebe)... meni siroki hvat isto nikad nije odgovarao,ja hvatam da mi mali prst bude na prstenu sipke, jer za moju visinu i konstituciju tako imam najvise snage iz donje pozicije, dakle moras sam za sebe otkriti
hvala na odgocoru pa ja sam uvek stavljao mali prst na taj prsten znaci to je meni normalan hvat,sve sire sto uhvatim bas mi nesto cudno i nemam kontrolu laktova,a kolko si visok?
Na flooru vidis koliko ti je triceps zaista jak.
Sto se hvata tice individulna stvar. Zavisi i od tehnike. Da li znas da ukljucis latove, da li imas problema sa pekovima, ramenima, koliko je triceps jak itd. Sam moras da vidis.
Pretece me Vule.
pa za floor to cu sad da forsiarm max po 5-6 serija cu da guram uvek 2x nedeljno,
za tehniku su me ucili laktove napred-ispred sipke,primim ga na ledja i gurnem iz ledja i kada tako radim glava mi se malo podize ka napred -gore...za ramena i pekove to ne znam sta treba...