E VELIKO hvala na brzim odgovorima!!!
A za virus je dovoljno pogledati samo par klipova na youtube-u sa poznatim doktorima gde se govori o tome kako je virus rucne izrade i kako je antivirus jos gori... mozda cu kasnije da okacim par linkova... sad zurim...
Drago mi je sto Pedja deli moje misljenje pogotovo sto je sada Americka javnost uveliko odbacila taj "kanadski" antivirus za "meksicki" grip (guess who is in the middle
, sada je situacija takva da je proizvedeno preko 300.000.000 miliona doza (prvenstveno za USA trziste) i da to mora negde da se proda a mi smo tu po obicaju prvi da pokupimo zapadnjacko smece, nazalost....
Samo ovaj MERCURY ( ne deluje mi kao latinski naziv, ... sumnjiva supstanca u najavi ) toliko stetan da doktori kazu da je doza u vakcini 21.000 puta veca od one koju organizam moze da podnese, znaci potpuno je vestacka, a sa druge strane, vakcina bez toga je nista...
Ali, za one koji se toliko boje ovog novog virusa, vakcina moze da pomogne trenutno, ali su posledice blago receno ogromne! Pocevsi od astme, dijabetesa... pa sve do opasnog narusavanja centralnog nervnog sistema...
Da ne zvucim kao neki teoreticar zavere, ja sam bas kao i vecina vas do juce ziveo u fazonu: jebe mi se za taj virus, nece to mene, a i ako me uhvati lako cu ja to.... moj stav po pitanju toga je ostao nepromenjen ,.. ali posle par sati googlanja sam shvatio da je to ustvari jedino resenje i ujedno najbolje jer su izbacili tu vakcinu od koje ce mnogi da nastradaju nazalost... Ja licno nemam nameru da je uzmem, sto toplo preporucujem svima koji ovo procitaju....
I da, tacno je da i od obicnog gripa umre dosta ljudi, kao i kod ovoga, stradace najslabiji, ali mi smo svi na pravom mestu, svi cemo se ovome smejati za par meseci
)
E ako moze jos jedno pitanje, da ne trazim sad po forumu, a vezano i za grip i za BB.... Kolike kolicine VitaminaC preporucujete? Ja obicno uzimam one galenikine tablete od 500mg po jednu na dan. Je li to dosta i kako da vezem doziranje sa treningom?!
Jos jednom HVALA na odg!