Krenuo sam da pisem, ali cu ipak poslusati ovo sto je rekao ile, nema svrhe pisati (ponavljati) istu stvar milion puta.
Forum sluzi da se pomogne, naravno...ali ne moze se pomoci nekome ako to on sam ne zeli, tj. zeli ali da dobije sve na gotovo.
Mnogi su ovde vec godinama, i zbog njih je ovaj forum tamo gde jeste i onda dodje neko ko je citao forum 3 sata i kaze da zna sve o ishrani. Najmanji je problem pomoci nekome jer niko od nas se nije rodio naucen, ali su zato mnogi prvo citali i sami shvatili sustinu, sastavili jelovnik i plan treninga i tek onda poceli da pisu i da traze od iskusnijih savete sta treba da promene.
Zamisli da svako dodje i otvori temu ako ga nesto zanima, a da pre toga nije potrazio da li to vec ima na forumu, na sta bi onda licilo sve ovo?
Zato se i desava da svaki dan dolazi neko i otvara temu u kojoj pita koliko UH ima u pola kg bureka, kako se pije kreatin, sta da uzme od hemije jer vec trenira pola godine u teretani...itd, itd.
Forum je mesto kao i svako drugo, treba imati postovanja prema "domacinima". Sve ono sto pise ovde neko bi mogao debelo da naplati van foruma, zato treba da postuju sto dobijaju znanje i iskustvo na jednom mestu i to besplatno!!!
Da me neko mozda ne shvati pogresno, ja cu ovom decku RADO da pomognem, kao sto sam to i do sada radio koliko sam znao, ali ipak mora prvo neka sustina da se procita.....Raspisao sam se, iako sam rekao da necu, ali bilo je jace od mene.
Izvinjavam se svima sto sam otisao u off sa ovom temom .