Rogers i dalje na ego tripu: Fjodoru ću slomiti vilicu
Brett Rogers je dao još jedan zanimljiv intervju samo nekoliko dana prije pompozno najavljivane borbe protiv najveće MMA zvijezde današnjice, Rusa Fjodora Jemelijanenka.
Amerikanac je i ovaj put zvučao vrlo samouvjereno, a neki bi rekli i poprilično bahato.
"Nikada nisam gledao Fjodora do njegove posljednje borbe protiv Andreija Arlovskog. Prije toga sam znao pogledati neki video klip. Mislim da je dobro da nisam bio veliki Fjodorov fan. Mnogi borci su pali u neku vrstu depresije prije nego što su stupili u ring s njim - , rekao je Rogers za MMAfanhouse.
Na pitanje novinara ima li neki pojas u brazilskoj jiu jitsi Amerikanac je odgovorio u svom stilu.
-Nemam pojma čovječe. Ne rangiram svoje znanje nekim pojasem i ne marim previše koji pojas drugi imaju. Sve ja to rješavam udarcem u glavu ili udarcem u tijelo. Većina mog znanja u BJJ-u se svodi na izbjegavanje opasnih situacija. Ja želim nokautirati svog protivnika. -
Rogers je opisao mjesto gdje je odrastao objasnivši da je upravo opasna okolina razlog zbog koje se počeo baviti borilačkim sportovima.
- Svaki odlazak u školu je bio opasnost. Morao sam razviti poseban način hoda, morao sam gledati preko ramena, a imao sam i dva mlađa brata za koje sam se brinuo. Bilo je vrlo opasno, vladale su bande. Da sam ostao u Chicagu, sigurno bih se priključio nekoj bandi kao i svi ostali. -
Na koncu je još malo podignuo tenzije bahatom najavom da će slomiti vilicu najboljem borcu današnjice... - Svi misle da sam debeo i da nemam šanse. No, to su ljudi koji me ne poznaju. Nakon borbe će govoriti drugačije, a kada uđem u ring, vilice će padati - , zaključuje tamnoputi Amerikanac.
izvor:
http://www.profightstore.com/default.aspx?modul=novosti&detaljno=4176&kategorija=slobodna%20borba;mma