i puno proteina.
treba probati sa puno proteina i videti sta se desava.
\
odavno se zna STA SE DESAVA
2 kg mesa je vise od 400 gr BELANCEVINA!!!
i da uzemo u obizr laz da neko jede 2 kg mesa dnevno,na to neka dodamo jos 60 ak gr BELANCIVEINA iz npr jaja,.praskova i jogurta
,to je cifra od skoro 500 gr BELANCEVINA!!!!
450-500 gr belanciveina NATURAL osoba NE MOZE DA SINTETISE i najveci deo ce biti oxidisan i zavristi u SALU!!!!!!!! po strani kolicina UH i masti koje se unese i to sve skupa stvara STRAHOVITO veiki broj calorija koje trening sa 6 ponavljanja kroz 15 serija telo NEMOZE SINTETISATI DA SE BUDE U TAKO DOBROJ FORMI!!!!
OVO JE jos jedan dokaz da je ovo poprilicno zajebancija i mislim da nas ovaj momak lozi a sve apro teme o milosevom nacinu treninga jer on jednostavno mrzi sarceva,mene,ovaj forum i sve sto je vezano za pojam X3M,pedja petorivc ili milos sarcev
nega momak okaci slike sa treninga,slike nogu,drage volje cu da dodjem u bg kada kod kaze da skupa odradimo trening i da se slikamo skupa a do tada tema je uzasno postala dosadna jer i najvecoj budali je jasno da ovo nema veze sa vezom...
samo se bojim da ne bi bilo isto kao i pre 3 god kada je sumpor provalio momka koji je kacio "svoje"slike
,te ga sumpor pitao jedan detalj na slici koji je momak prevideo a koji nije bas sa ovdasnjh prostora
isto je bilo kao i ovaj put.
woooow..momak izlgedas fantstatcino sto i jeste izgedao taj momak na sslikma ali to nije bio onaj koji je pisao i stajao iza tog nicka!!
kao sto rekoh
dok momak ne okaci slike nogu,celog tela u raznim pozama,objasni kakva je to razika imzdeju sterodinih misica i naturlanih,zasto je gustina misica bolja kod dexa nego kod jay-a,kako je moguce da natural covek sintetise 400 i vise gr BELANCIVEINA u toku dana sa TRENIGOM TIPA KOJEG ON ZAGOVARA i da objasni jos mnoge stvari mislim da nema smisla vise raspravjati ni o cemu...
za ovakvo telo TREBA IMATI STRAHOVITO VELIKO ZNANJE
ja se nadam da ce RCW da ga podeli ovde sa decom koja su natrual kao i on,pa da i oni jednog dana budu takvi