Novembar 24, 2024, 08:45:00 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.373 poruka u 18.767 tema - 20.980 članova - Poslednji član: Ultraviolator
X3MShop banner

Autor Tema: Grobari u crnoj gori  (Pročitano 10270 puta)

Van mreže Johny_Bravo

• Bantamweight Member
  • A.C.A.B
Grobari u crnoj gori
« poslato: Jun 04, 2006, 08:05:51 posle podne »
Sve prenosim sa drugih foruma.Ako je ovo bratski odnos i demokratija onda jebi ga.Moja noga dole vise nece krociti posle ovoga

JUNSKA NOC U CRNO BELO....odlucilo smo se na presek prvog ino gostovanja u bivsoj nam juznoj republici...

dok se proglasavala nezavisnost,naBGD-platou ispred zeleznicke stanice mala ali odabrana ekipa od par stotinaa ljudi uputila se sa crno belim simbolima na put ka trecoj pobedi i petoj vezanoj tituli....ZATO CEMO OVAJ PUT RADITI PRENOS UZIVO....
21.00 BGD-SKUP I PESMA ODJEKNULA.....JE STANICOM.
21.30 ..SVI U VOZ...LUD JE SKROZ...KAKAV URNEBES....
22.26..IDE VOZ IDE VOZ IDE VOZ....
00.06 EKIPA POJACANA VALJEVCIMA KOJI UPRAVO ULAZE U GRADU RAKIJE I ALKOHOLA....PALESE BAKLJE PESMA SE CUJE CICA DRAZA PORUCUJE.....SRBIJA,SRBIJA...
ako ne uradis zgib pojesce te baba roga

Van mreže Johny_Bravo

• Bantamweight Member
  • A.C.A.B
Re: Grobari u crnoj gori
« Odgovor #1 poslato: Jun 04, 2006, 08:06:43 posle podne »
Uzivo iz sutomora.
Javljamo se iz internet kafea dok svakog trenutka ocekujemo da nam milovi placenici upadnu u igraonicu i sve nas pohapse,ali krenimo redom.
Oko 09h stizemo u sutomore pod velikom pratnjom milove zandarmerije koja nas provocira na svakom koraku, smestaju nas u obliznji lokal gde GROBARI zapocinju svoju avanturu,oko 400 GROBARA koi su bili smesteni u dva spoena kafica pod dejstvom alkohola zapocinju pesmu veceras je nase vece veceras se milo pece ... sto nije naislo na odusevljenje milovih placenika(policije) koja isteruje GROBARE napolje sto proizvodi revolt kod GROBARA i dolazi do cimanja sa zandarima.Kako nam je milova okupaciona policija saopstila oko 18h treba da krenemo sa nekim specialnim vozom koi je navodno spremljen samo za GROBARE,mada neverujemo da ce mo biti pusteni u halu nemamo sta dalje da vam pisemo do sledeceg javljanja poz od arsena ivketa i vlade

Van mreže Johny_Bravo

• Bantamweight Member
  • A.C.A.B
« Odgovor #2 poslato: Jun 04, 2006, 08:08:53 posle podne »
21.10
PRED SAM POCETAK UTAKMICE NAVIJACI PARTIZANA KOJI SU SINOC VOZOM KRENULI PUT PODGORICE,A DAN "UBILI" NA PLAZAMA PO SUTOMURU,STIGLI SU SPECIJALNIM VOZOM U GORICU NA STANICU A ODATLE AUTOBUSIMA PRED HALU MORAČA,GDE JE DOŠLO DO SUKOBA SA PRIPADNICIMA POLICIJE,KOJI I DALJE TRAJU.NEMAMO PODATAKA DA LI IMA POVREDJENIH...

Van mreže Johny_Bravo

• Bantamweight Member
  • A.C.A.B
« Odgovor #3 poslato: Jun 04, 2006, 08:09:23 posle podne »
21.20
NEREDI PODGORICA
U obracunima koji traju pred halom,istaknuto je pravo lice nove HDZ+AL KAIDA+SIPRTARIJA-DRZAVE.
Sinoc sam imao zadovoljstvo ispratiti crno beli KOMPOZICIJU,A SVE OVO STO PUTEM MOBILNE MREZE
STIZE SA JUGA daje mi da napisem par reci…..
Ceo dan (o tome vam je Arsen poslao info sa lica mesta)policija je u Sutomoru,provocirala i dr*ala,a kada neko pendrekom udari coveka po sled glave,bez ikakvog razloga uz obrazloženje da ima „slobodne ruke“ da čini šta mu se prohte i komentar „dobrodošli u crnu goru“,vise je nego jasno o cemu pricamo.Zahvaljujuci ljudima koji su dole bez obzira na pripadnost grupi,informacije koje stizu se svode na sledece oko 150-200 pripadnika policije-zandarmerije sa odresenim rukama,uz povike „je*em vam mater Srpsku“-„viva montenegro“u tuci ispred hale,potisnuli su grobare put stanice u „mracne ulice“...ceka se voz...

Van mreže Johny_Bravo

• Bantamweight Member
  • A.C.A.B
« Odgovor #4 poslato: Jun 04, 2006, 08:10:25 posle podne »
21.30
Upravo sam se cuo sa ortakom koji je dole. Kaze da tako nesto vecina Grobara u svom zivotu nije dozivela! Policija ih je mucila, tukla... "U autobusu je bilo krvi do kolena, povracalo mi se..." - to mi je preneo. Neznam sta se tacno desilo ali je ocigledno da je milo resio da ih muci koliko god je to moguce. Nije im dozvoljeno da udju u halu, sad su na zeleznickoj stanici i spremaju ih nazad za Srbiju!

Kako sam cuo, dole je bio pravi rat... Zao mi je sto nisam sa njima! Drzite se braco Grobari!

Van mreže puppeter

• Middleweight Member
  • PUPPETERminator
    • Davorin Dinic
« Odgovor #5 poslato: Jun 04, 2006, 08:10:54 posle podne »
Eto ti sad...a ja moram sluzbeno u Kotor na 7 dana....
davorindinic.com

Forumteatar

Macka se uvek doceka na noge! Hleb uvek pada na namazanu stranu!
Ako zalepimo macku na hleb, ona ce lebdeti u kvantnoj neodredjenosti

Van mreže Johny_Bravo

• Bantamweight Member
  • A.C.A.B
« Odgovor #6 poslato: Jun 04, 2006, 08:14:18 posle podne »
Ostatak sledi

Van mreže Johny_Bravo

• Bantamweight Member
  • A.C.A.B
« Odgovor #7 poslato: Jun 04, 2006, 08:14:55 posle podne »
Citat: puppeter
Eto ti sad...a ja moram sluzbeno u Kotor na 7 dana....

Srecno  :?

Van mreže Johny_Bravo

• Bantamweight Member
  • A.C.A.B
« Odgovor #8 poslato: Jun 04, 2006, 08:59:40 posle podne »
Da ne bude zabune, zbog postupaka ove stoke ne pada mi napamet da osudjujem sav narod dole.Daleko od toga.Ali oni koji se najvise pozivaju na "cojstvo i junastvo" (po sistemu pas koji laje ne ujeda)neka porazmisle.

Van mreže Johny_Bravo

• Bantamweight Member
  • A.C.A.B
« Odgovor #9 poslato: Jun 04, 2006, 09:01:03 posle podne »
Сад сам стигао кући...
БРУКА И СРАМОТА!!!

Загреб је мила мајка према Подгорици и ономе што се данас дешавало!!!

Нас 10-15 који смо дошли директно у ПГ и прескочили Сутоморе се скупљамо на станици и очекујемо долазак воза. Ту се појављују Милове корњаче (неуспјела копија србијанских) и у очи нам саопштавају да ће нас за најмању ситници поломити! Све нам је било јасно...
Воз стиже и трпају нас у два градска аутобуса...Већ пред станицом долази до инцидената,момак из Бара добија батине као и још неколико Гробара. Превозе нас до Мораче и тамо нам саопштавају да је управа одбила да нам плати улаз а да су карте 3е!
Наравно,огромна већина нема кинту или уопште не жли да је да тако да остајемо заробљени у конзервама од аутобуса пуних сат времена!
Нервоза расте и долази до још једног инцидента који се десио код другог аутобуса тако на нисам могао да видим шта је било. После неуспјешних покушаја да се скупе паре и да се бар један дио улазница купи неко одлучује да се враћамо на станицу,пошто је друга солуција била да останемо до 22.00 у аутобусима!?!?
У међу времену, група ЦГ Гробара која није ишла аутобусима купила је карте и ушла у дворану али чим су кренули са `непожељним репертоаром` претучени су и избачени напоље!

Криво ми је због људи који су превалили стотине километара... Имам жељу да им се извиним за све...иако наравно немамо ни мало кривице за све ово...десило се у "нашој" земљи...

Праштајте људи,не знају што чине... И видимо се у слободној,српској Црној Гори!
Једног дана...

Van mreže sasacg

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #10 poslato: Jun 04, 2006, 09:39:11 posle podne »
To sto radi policija i rezim nema veze sa narodom,bar ne sa vecinom!!!Necemo ulaziti u politicke teme,ali se zna koliko je mali procenat pravoslavnih crnogoraca rekao DA!!!Toliko
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže H2SO4

• sve je to na psihickoj bazi ®
« Odgovor #11 poslato: Jun 04, 2006, 09:50:51 posle podne »
kako je milu dobra zena, valjalo bi to salecet na ljeto.

koliko je zavrsila utakmica?
matere mi matere,
kupicu ti dimije

Van mreže Markoni

« Odgovor #12 poslato: Jun 04, 2006, 09:57:40 posle podne »
da i videli smo koliko ih je bilo na proglasenju nezavisnosti , vise se skupi ljudi da igra fudbal na bezaniji nego na proglasenju nezavisnosti , 90% prvih crnogoraca tj. Srba je glasalo za zajednicku drzavu a na pobedu su doneli siptari , uf , ALI BICEMO MI OPET ZAJEDNO

Van mreže Markoni

« Odgovor #13 poslato: Jun 04, 2006, 10:25:18 posle podne »
pa jos ovi odavde , ali racunam ove sto su rodjeni u crnojgori (ne racunajuci njihovu decu)

ma sve se videlo na proglasenju , nije bilo 50 gradjana , bilo je vise iz vlade nego gradjana , ja sam umro od smeha , neverovatno sta se radi

Van mreže sasacg

• Admin
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #14 poslato: Jun 04, 2006, 10:27:42 posle podne »
Citat: Markoni
90% prvih crnogoraca tj. Srba je glasalo za zajednicku drzavu

'ajd neka bude i 75% ali to je MAX  :twisted:
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!