neeeeeeeeeeeposle treninga whey sa vodomujturu whey sa ovsenimapre spavanja whey sa posnim siromu toku dana nema potreba da ga pijesOk,znaci da ga ne pijem u toku dana uopste a onda cu tri merice posle treninga i jednu pred spavanje?Sta je blend?bolje kupi neki blend pa ga pij u toku dana
neeeetri merice posle treninga merica ipo do dve najvise za tebe(mada ne znam ni koliko imas kodina,kila,staza)blend je mesavina proteina ima pedja blend sa 4 vrste proteina
blend je mesavina sporih i brzih proteina zato je dobar u toku dana da konstantno hrani misic,a whey je brz protein zato se koristi odma posle treninga da odma nahrani misice.eto to je neko seljacko objasnjenje ali da skontas:)
a sta bi ti da cujes
Interesuju me misljenja i utisci ljudi koji su ga koristili. Navodno bi trebalo da je 10 puta jaci od obicnog Creatin Monohidrata.
Ja sam na Goranovu preporuku maznuo ovaj , kaze da je ubica
CitatInteresuju me misljenja i utisci ljudi koji su ga koristili. Navodno bi trebalo da je 10 puta jaci od obicnog Creatin Monohidrata....ti od njega sigurno neces dizat 10 puta vecu tezinu nego sto bi to radio sa obicnim monohidratom.