nema sta da se pitas, momak je Posa Zoltan, mislim da je iz Subotice, ali sa ovim covekom sam se takmicio '99 godine u Crnoj gori u juniorima i to u Podgorici na kupu i Baru na prvenstvu, Hans je bio prvo mesto tada, Zoltan drugo, ja treće. Na žalost to jesve bilo neposredno posle bombardovanja, a kad sam pitao Zorana Šipku kad je takmičenje, čovek me pošalje jedan dan ranije...ja mlad i naivan verujem svakoj šuši...
U svakom slučaju Zoltan je došao i u Pivnice sedam dana kasnije i 10 kila više LOL kad je osvojio prvo mesto, a ja drugo. LM ja sam još uvek bio junior sledece godine, a Hans je otisao u seniore, a Zoltana nisam više video posle toga.
Na ovim slikama ga nisam odmah poznao jer je imao drugačiju frizuru, ali sad kad sam mu pogledao profil na fejsu siguran sam da je on. Nema dileme.
Jedan lol na poredjenje sa Zoltanom iz Pansporta, Posa je mnogo veci, samo niži, čak i sad kad je van forme
@Borac, hvala za ovaj heads up, iako posle toliko vremena. Cenim to prijatelju. A zanemari sta ostali blebecu, kazu da su rasprave preko interneta kao specijalna olimpijada, mozes i da pobedis ali ostajes retardiran
A posto vidim da ste bas jako zainteresovani za mene LOL evo moje slike od nedavno
Cepamo dalje, nisam jak kao Zoltani, ali ne dam se LOL