Pedja nadam se da ovo pitanje nije postavljeno meni jer vidim da si citat izvadio iz mog posta
nezsnam zasto se NADAS da nisam kada JESAM i uvek cu da pitam nekoga ko zagovara da se rade dva msica na jednom trenuignu
ZASTO da mi objasni a ja cu veoma lako da objasnim da je TO GLUPOST
to moze da bude neki SCHOK terapy u nekom kratkom vremensko perdioud od recimo 10-14 dana ali da neko na tome zasniva OZBILJAN trening i ocekuje rezulatate JE GLUPOST iz milion razloga
trening za ledja moze da bude samo trening za ledja sa tim sto mogu da se menjaju vezbe,serije,broj pon i sl...
a ti ako ne ODRADIS TRENING ZA LEDJA kako treba zarad toga da bi imao snage da uradis jos jedan misic pa makar to bile o pdol;atkice JE GLUPOST
i zato je glupo reci da kada radis dva misica onda tim trening nije isti..
a ja cu da pitam.
kakav je to trening kada nije isti i kakvi su to rezulatati ako ti predjes na BRLJAVLJENJE sa super treninga...
ako meni neko dokaze da ja sada mogu da uradim mojim sistemom treninga ledja i ramena i da cu da ima bolje rezulatate STO JE NARAVNO GLUPOST ja cu sutra da se ostavim ovog sporta
i stvarno mi njije jasno.
trenirati dva misica je za mene smesno i akos to rekoh,necu nazvati nekim imenima ljude koji to rade a trebalo bi jer to nije trening nego zabusavanje i sprdnja u nedostatku MOTIVACIJE
ako s nekome en trenira ovaj sport onda neka se bavi necikm drugim ane da pokusava izmisliti toplu vodu