Nisam danas pratio sta se desava na forumu u ovoj temi ali ok, bolje je sto je obrisano sve sto izaziva bilo kakve tenzije medju nama.
Zelim da kazem jos ovo i da definitivno zavrsimo sa ovim u vezi Saveza.
Ja, sam, ne vodim Savez vec sam jedan od jedanaest ljudi koji je izabran od predstavnika klubova na Skupstini da bude clan UO. Zbog toga sam u toku i sve bitne informacije uvek iz prve ruke podelim sa vama. Iako i po meni to nije idealan sastav, takve smo ih mi klubovi, izabrali, i to je to.
Po meni, ovaj sastav je postigao vise nego predhodni, moze se mnogo bolje, a eto prilike i da se izabere novi, vec za dve nedelje kada ce predstavnici svih registrovanih klubova da izaberu nove ljude koji ce da vode nas Savez u sledece cetiri godine.
Takmicar sam i u body buildingu vec 26 godina, volim ovaj sport i od njega zivim. Mnoge stvari kod nas mogu bolje da funkcionisu, u poslu i zivotu, treba covek da se prilagodi desavanjima, to znamo svi.... Ja uticem koliko mogu da popravim stvari za koje mislim da nisu dobre, ne uspevam u svemu...
Danas je inace zavrseno nase druzenje na Tari i svako je krenuo na svoju stranu. Mogu da kazem da je ovo okupljanje bilo i te kako korisno posebno za mladje takmicare koji su bas bili zainteresovani da puno saznaju o svakom detalju sto se ishrane, treninga i preparata tice, tako da su maksimalno "cedili" Marka Dimitrijevica i Dragana Paunovica.
Upravo dok pisem ovo, javio mi se Dragan i odmah sam se iznervirao.
Naime, cim je covek izasao iz busa u Pozarevac i dok je cekao sledci za Donji Milanovac, startovala ga je policija gde su ga pola sata maltretirali i pretresali samo zato sto je bio VELIKI pa im je bio sumnjiv. Mogu da zamislim kako se covek osecao dok su mu gurali nos u kantu whey-a...