X Black,
ono što vidim u tvojim porukama je prilična depresija, i to je razumljivo.
nemoj da misliš da endokrinolozi ne znaju šta rade, ako si na bivšoj internoj b, tamo ti sede poprilično, svetski, priznati likovi.
taj izraz: "krenucemo sa ovim pa cemo da vidimo", mozda nije ok sa psiholoskog aspekta, ali to se tako radi.
pratiće te mesec, dva, tri, radiće se analize, pa opet sledeća terapija. i to će tako da potraje.
gledaće se rad nadbubrežne žlezde, i ono o čemu je peđa pisao, da se vidi kako da barem relativni odnos hormona bude prihvatljiviji.
razgovaraj sa svojim lekarom, i reci mu da ti je potrebno objašnjenje i da želiš da sa nekim razgovaraš.
takođe, možeš da odeš kod drugog endokrinologa, koji ne mora da te leči, ali može da ti pojasni mnoge stvari.
dužina polnog organa je određena testosteronom u vreme puberteta i naravno genetskog zapisa, pa mi nije jasno kako je došlo do smanjenja. možda je to samo tvoj usud, ili ima veze sa samom operacijom.
ono što te čeka je jedan duži vremenski period pronalaženja prave terapije, a posle toga će to postati neka vrsta rutine.
imam jednog člana porodice koji je prošao kroz sve to, pa znam.
javi šta se dešava.