naravno sto je meni jako bitno kod blenda UKUS sens81 je mnogo ukusniji mnogoooo
Znaci nije vise cijena problem, nego ukus. Ukus Synthe... ili bilo kojeg BSN-ovog proizvoda? Zanimljivo.
Koristio sam i jedan i drugi, prodavao sam i jedan i drugi. Garantujem da niti jedan klijent koji je naceo Synthu cookies and cream ili neku pak drugu S-6 nakon toga nije vise trazio novo, u prvom redu zbog ukusa, koji je rekreativcima i najvazniji, tako da si mi ti prvi koji mi je tako nesto prokomentarisao, a prodao sam i jednog i drugog prilicno, i vjerujem da imam dobar uvid cak i u taj dio, iako sam ja licno potpuno indiferentan na ukus praskova koje pijem, kao sto mislim da bi trebao svako ozbiljan da bude.
Da se razumijemo, na ovom forumu nemam niti jednog klijenta, velika vecina ni ne zna cime se bavim i sta prodajem, potpuno mi je svejedno sta ce neko reci o bilo kojoj firmi i bilo kom proizvodjacu, ali neke stvari koje pisete jednostvano nemaju veze sa istinom, a ovo oko ukusa ni zdravom logikom koriscenja dodataka prehrani.
Pozdrav