ja ne znam sta je toliko impresivno na ovom momku da se cak pokrenula prica da li je natural....
Citat: wldnbg Januar 12, 2010, 08:33:23 posle podneja ne znam sta je toliko impresivno na ovom momku da se cak pokrenula prica da li je natural....ima dosta dobru gustinu misica i za tako kratko vreme ja napravio dobar kvalitet...ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim da li je natural ili ne ali mislim da je ber 2 kure proslo kroz njega...pozz
Citat: Nikola 89 Januar 12, 2010, 09:31:24 posle podneCitat: wldnbg Januar 12, 2010, 08:33:23 posle podneja ne znam sta je toliko impresivno na ovom momku da se cak pokrenula prica da li je natural....ima dosta dobru gustinu misica i za tako kratko vreme ja napravio dobar kvalitet...ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim da li je natural ili ne ali mislim da je ber 2 kure proslo kroz njega...pozzpa mene samo ta gustina i ostrina kopka,isto kod onela pogotovo slike sa takmicenja,a ima slike od pre godinu ipo e sad da je tako napredovao za tako kratko vreme ne verujem,POGOTOVO STO JE POSTAVIO PITANJE ODPRILIKE STA JE DEXTROZA;)
onda ovo moje napadanje treba da vam inponuje;)
jedino sto sam ja uzimao od AAS je diuretik , i to pola tablete 6,7 sati pred takmicenje
Benjamin,odlicna gradja i super podloga za dalji napredak, ako nastavis istim tempom bices zvijer, samo ovog puta ces morati srediti ishranu, jer nakon nekog vremena napredak stagnira