citao sam po forumima razne programe ishrane i toliko sam zbunjen da ne znam gde glavom da bijem...posto sam ja amaterski bodi bilder..bavim sa cisto iz strasti zato sto mi je to sve interesantno...jednostavno volim takav zivot i ne bih menjao odlazak u teretanu ne znam ni ja zasta
..voleo bih da se upustim u neku ozbiljniju pricu sto se tice bodi bildinga ali naravno sam ne mogu..treba mi trener da me uputi u sve to itd,al jbg nemamo mi svi kintu za trenere
..e sad jel mogu da vam ja postavim moj nacin ishrane i vi da mi kazete dal je ok...i kazite mi sta je dobar izvor ugljenih hidrata posto hocu da pokusam onaj program sa variacijom ugljenih hidrata..jel mogu makarone???i
1 obrok. 7 belanaca,jogurt,banana
2 obrok. ovsene pahuljice sa jogurtom.
3.obrok, makarone
3 obrok. 200 g belog meso
4 obrok. kuvani krompir i 5 belanca
5 obrok. ovsene pahuljice i jogurt
izmedju bih ubacivao wey protein...jel moze ova ishrana da posluzi kao neka polazna tacka...idem dve godine u teretanu...visok sam 178 imam 83-4 kila,obim ruke 41.....vrlo malo masnih naslaga......e moj cilj je da dobijem na masi josh i da skinem masne naslage...treniram tri puta nedeljno..noge ne mogu da radim trenutno jer mi je koleno sjebano...ubacio bih kardio trening od ponedeljka do petka....u danima kada radim trening sa tegovima radio bih kardio odmah posle treninga sa tegovima posto ne mogu zbog faksa da ga radim ujutru cim ustanem...sta od preparata da uzmem da ne izgubim masu dok radim kardio trening...citao sam da je BCAA dobar za ocuvanje misicne mase i sta josh da uzmem da malo povecam volumen misica...uzimao svakakve preparate ali one koje sam ja mislio da trebam da uzmima..tipa..hors,glutamin,kreatin,amino kiseline,x-pand..ali sve je to bilo na moju ruku tako da ne znam koliko je sve to bilo pametno uzimano al aj sad..sta je bilo bilo je......izvinite sto sam malo dosadan ali moram vec jednom da prelomim i da krenem da treniram kako treba...imam samo ove dve slike na kompu...nisu najnovije...malo sam stomak zalio i nabacio josh malo misicne mase...ali mogu i ove slike da posluze...hvala unapred L(L(