Novembar 24, 2024, 08:37:48 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.373 poruka u 18.767 tema - 20.980 članova - Poslednji član: Ultraviolator
X3MShop banner

Autor Tema: mladi  (Pročitano 6205 puta)

Van mreže sasacg

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
Re: mladi
« Odgovor #30 poslato: Jun 01, 2006, 10:07:27 posle podne »
Sa taktikom 2-7-1 ili 3-1-5-1 (izmisljeno by Okuka) bolje nisu ni mogli.Zao mi je Purovica,jeste da sam predvideo redosled izvodjaca,i to da ce bas on da promasi...ali ipak mi ga je zao
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže Markoni

« Odgovor #31 poslato: Jun 01, 2006, 10:08:55 posle podne »
e stosic i lomic dva leva beka , pa to ni onome ko nije video loptu ne bi palo napamet da uradi

Van mreže stole

• Član
  • *
« Odgovor #32 poslato: Jun 02, 2006, 12:18:10 pre podne »
Da li sad vidite zasto ga mi zovemo Murinjo, sve bre zna. Tako sam ponosan na tebe i tvoje veliko nogometasko znanje. More bre mars u sobu i uci tu tvoju metodologiju pravnih sistema, ti si tu nasao da pametujes, nisi bre ni za petlice fk Petrovcica ,nasao si nasem vrsnom fudbalskom asu da kenjas.
Dici ce se motika i okuka na lupetanje selektora Murinja. Pa sta ako je pozvao sina, ja bih pozva dva kada bih imao. Sta bi bilo kada bi imao cerku?

Van mreže Markoni

« Odgovor #33 poslato: Jun 02, 2006, 06:29:00 pre podne »
Citat: stole
Da li sad vidite zasto ga mi zovemo Murinjo, sve bre zna. Tako sam ponosan na tebe i tvoje veliko nogometasko znanje. More bre mars u sobu i uci tu tvoju metodologiju pravnih sistema, ti si tu nasao da pametujes, nisi bre ni za petlice fk Petrovcica ,nasao si nasem vrsnom fudbalskom asu da kenjas.
Dici ce se motika i okuka na lupetanje selektora Murinja. Pa sta ako je pozvao sina, ja bih pozva dva kada bih imao. Sta bi bilo kada bi imao cerku?

pa bolji je Murinjo od Petkovica , a koga zovu Murinjo  :D  , kod nas nema ni jedan as , sve su prosecni fudbaleri , e Petkovic vrsni fudbalski as haha , da bi bio as mora da je neko cuo za njega i da je osvojio bar nesto sto valja a ne da trenira Kineze i to neki krs klub i onda je neki trener , a toliko je inteligentan da mora da cita sa papira a bilo bi dobro da i to zna , ali dobro obecao nam je da necemo biti svetski prvaci .
pa reprezentacija nije njegova imovina vec nase zemlje , a njegov sin nema pojma i da mu on nije cale ne bi igrao ni ispred zgrade a ne za reprezentaciju

Van mreže Bojan

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #34 poslato: Jun 02, 2006, 01:05:28 posle podne »
Petko ima vrlo nezgodnu ženu. Mislim da je to bio razlog. Ona mu je postavila uslov ili sina na SP ili će da ga ostavi (već ga je jednom bila napustila) tako da je čovek morao da popusti. Šta ćeš...
''Take no limitation as a limitation'' - Bruce Lee

Van mreže stole

• Član
  • *
« Odgovor #35 poslato: Jun 02, 2006, 11:24:16 posle podne »
Dragi moj Murinjo, da li ti mislis da sam ja bio ozbiljan. Ironija, cinizam, tesko je pricati sa fudbalerima, a ti kao znas da citas, nemoj da se lazemo. Pa tvoji su podmicivali uciteljicu u prvom i drugom razredu da te pusti da nekako zavrsis tih par razreda koje imas. Posle si kupio diplomu pravno pirotehnicke i upisao sta drugo osim prava koje tek treba da kupis.
Ja sam igrao u Barsi sest godina pre nego sto sam presao u Celzi i tamo svi lepo pricaju o Iliji i sinu.

p.s.
Murinjo sve sto je gore napisano ne shvati bukvalno, idi uci rimsko pravo bre

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #36 poslato: Jun 03, 2006, 04:56:12 pre podne »
Citat: stole
Dragi moj Murinjo, da li ti mislis da sam ja bio ozbiljan. Ironija, cinizam, tesko je pricati sa fudbalerima, a ti kao znas da citas, nemoj da se lazemo. Pa tvoji su podmicivali uciteljicu u prvom i drugom razredu da te pusti da nekako zavrsis tih par razreda koje imas. Posle si kupio diplomu pravno pirotehnicke i upisao sta drugo osim prava koje tek treba da kupis.
Ja sam igrao u Barsi sest godina pre nego sto sam presao u Celzi i tamo svi lepo pricaju o Iliji i sinu.

p.s.
Murinjo sve sto je gore napisano ne shvati bukvalno, idi uci rimsko pravo bre
:twisted:  :twisted:  :twisted: ...brate.trpas murinjo do minus beskonacno......imal kraja vasom utovaru.....misim..nama ne smeta...cak sto vise...zanimljivo je vrlo....ali da ne dodje do krvoprolica :twisted:  :twisted:

Van mreže Markoni

« Odgovor #37 poslato: Jun 03, 2006, 06:37:21 pre podne »
stole sve si pogodio samo sto sam isao u gimnaziju a ne u pravno birotehnicku , a rimsko sam dao odavno

ma pedja sredicu ga ja u teretani , opet ce da mi kuka boli me rame