Premenstrual syndrome (PMS) (also called PMT or premenstrual tension)...
Opustite se bre ljudi, ovo je forum, opustena diskusija.... Bilo bi lepo da Bakic malo vise ucestvuje (i ja bi voleo), jer sigurno ima sta pametno da kaze, ako nece da pise - steta je, ali treba imati zivaca ako je neko duze u celoj prici da se bori sa vetrenjacama.... Ako hoce da iskoristi forum za promociju sebe, nek koristi...
Ne treba zaboraviti da je imao onu akciju - a neki su zaboravili, ne znam kako se zove, sto je isao po Srbiji, odradi par treninga sa momcima, daje savete itd... to je lep gest i to radi neko ko je dobar ambasador sporta, bilo kog...
Neutralan sam u celoj prici - inace ...
Milose ljudi nisu navikli da se sampioni tako narcisoidno ponasaju,pogotovo sto ovde na forumu vecina ljudi mogu sutra biti mnogo uspesniji u svojim profesijama,i ovaj sport im je samo rekreacija,a forum im sluzi da nauce neke osnove,a ne da postaju sampioni.
Meni licno ta promocija ne smeta,ali od jednog sampiona ocekujem malo vise diskusije i zalaganja na forumu,a slike mogu da vidim i u novinama.
Primer: Pedja Petrovic,br postova preko 23.0000, korisnost postova 99,8% (onaj 0.2% malo se moramo zezati)
Lepomir ,br postova nesto ispod 700, korisnost postova 1% (99% promovisanje sebe)
Za promociju postoji fb,oglasi,bilbordi,reklame itd.
A to da se bori sa vetrenjacama,pa nije jedini...cela zemlja se danas bori da prezivi,ljudi se bore da ne umru sutra od gladi.