Ne brinite se samo Vi za mene imam ja ko me ceni i poštuje i kome sam uvek dostupan to znaju ljudi koji ne pametuju ovde već mi se direktno obrate, mislim da sam objavio vec 2 mejla a to je samo nekolicina od koliko ih dobijam dnevno i svima uredno odgovoreno i pomogao sam kome god sam mogao.
Teram inat svima Vama koji ste tu samo da mlatite ko je sta i ko je kakav umesto da gledate svoja posla i vasu pricu i opet svima kojima smetam i nerviram ali jbg zato sam interesantan i imam toliko ljuzdi koji me prate, ali ne moraju svi oni da me vole i ne mogu i ne treba dovoljno je sto citaju i gledaju sta god kazem...
Drugo ja sta god uradim ima neko zamerku, a drugi kad salju laznu poruku javnosti i ovom depresivnom narodu onda je to ok onda kazet neka nek uzima pare...
Trece ja kad se slika onda dosadio je itd, a slike nemaju gresku, a neko drugi i go kad se slika i sa cigarama i flasama...to vam je in i ok...alo bre ko je ovde normalan.
BUKAS dizem ego jer ga imam i imas sta da dizem, ako ti je zao sto si pogledao opet te molim nemoj citati temu Lepomir Bakic, a ne ne kontriram ja nikad sebi samo drugima i kao sto rekoh pisem samo ovde na ovoj temi i negde vise necu pisati na forumu jer na ovim forumima svi nesto znaju i svi su neki sampioni i pametnice, a niko nece da se dokaze i radi, vec lepo im da kuckaju i vredjaju druge. Ljudi gledajte sebe i svoja posla, a ja znam kako cu i sta cu, toliko od mene za ovo ukljucenje.