Citat: opaquer Oktobar 21, 2011, 04:04:43 posle podneovo mi se nesvijda nikako pa i kad ga netko radi iskusan kao bakic...nevolim ovakve "loodorije" jezim se kad god vidim ovako nesto....nebitno radi li to iskusan vjezbac il pocetnik, ja to nevolim ni vidjeti kamoli raditi.Siguran sam da ovu vezbu nisi nikad probao jer mislim da nebi tako pricao, mozda i gresim.Mislim da se vise ljudima vise cini da je opasna nego sto zapravo jeste.Ja je ubacujem s vremena na vreme i meni je odlicna, mada nebi preporuciva da se radi sa velikim tezinama i kao prva vezba i kao sto Bakic rece, nije za pocetnike.
ovo mi se nesvijda nikako pa i kad ga netko radi iskusan kao bakic...nevolim ovakve "loodorije" jezim se kad god vidim ovako nesto....nebitno radi li to iskusan vjezbac il pocetnik, ja to nevolim ni vidjeti kamoli raditi.
Nego Baki ako možeš reći a da me poslije ne moraš ubiti čega si ti tačno instruktor?
Znači Baki predaje fizičko .Jel tvoj domen i specijalno fizičko vježbanje?
Lepotica AVA COWAN
Citat: BAKIĆ Oktobar 28, 2011, 12:31:14 pre podneLepotica AVA COWAN SMEKERUUUU ni ne hvalis se
mislim da ovde nije rec o sujeti, nego kad nego toliko stavlja sebe u prvi plan, to hvalisanje i ostalo dizanje svnga ega, zna ljudima da dosadi non stop da citaju. btw mene boli uvo radi sta hoces.
Citat: djLE Oktobar 28, 2011, 01:33:44 pre podneCitat: BAKIĆ Oktobar 28, 2011, 12:31:14 pre podneLepotica AVA COWAN SMEKERUUUU ni ne hvalis se evo malooo....neću više i ovako ovde na forumu ovim sujetnim ljudima sam preko glave ne mogu da me gledaju...xaxa a nikome ništa loše nisam uradio već samo furam svoj vazon
@mirkopg u cemu je problem oko mog posta?