Drago mi je da me razumeš i toliko malo meni znači puno...hvala
Iskreno u glavi mi je samo jedno sada a to je ARNOLD CLASSIC i samo želim da ostvarim što bolji plasman, a kad sve to prođe i vratim se u Srbiju onda ćemo videti šta i kako dalje može....ni jedan jedini dinar mi ne treba samo da uspem u onome što sam namerio to je za mene san.
Pa posle ako ima još razumnih ljudi i pravih sportista ja se nadam da će se otvoriti neka vrata za dalje i za te pare bez kojih ne možemo.
Nisu one sve ali jednostavno znače pogotovo u ovom skupom sportu gde jedan BB takmičar na sebe puca min 1000e mesečno
Stipendija se dobija ukoliko ostvariš pobedu na Državnom takmičenju u kategotiji gde ima min 8 takmičara i uz to imaš neki rezultat medjunarodnog ranga kao ja 4 mesto na Evropskom prvenstvu, po zakonu zasluženo.
Meni je cilj da svoje telo iskoristim i unovčim ako je moguće jer dosta više dajem nego što dobijam, ne ja nego svi mi koji se takmičimo, a da posle takmičenja ne bih lupao glavu kako ću da vratim dugove možda je ovo način na koji ću se razdužiti u ostalom to je moj problem.
ali neću zbog njega da budem socijalni slučaj već ako je ikako moguće da budem u pozitivnoj nuli
Postoji li neki nacin da sad npr uz dobar rezultat na Arnoldu dobijes od drzave neke dodatne finansije ili nesto? Iz nekih sporskih fondova ili neceg tako? Ili ti ovakva borba predstoji i za dalje?