Ne svima, samo onima koji su osporavali i nisu verovali i koji su govorili DOBAR JE BAKIC ALI:::::::::::........a vama koji ste uz mene hvala od sveg srcaCitat: Nikola 89 Septembar 04, 2011, 11:40:40 pre podnesamo napred baki...u inat svima...pozi
samo napred baki...u inat svima...poz
Citat: BAKIĆ Septembar 05, 2011, 05:31:36 posle podneNe svima, samo onima koji su osporavali i nisu verovali i koji su govorili DOBAR JE BAKIC ALI:::::::::::........a vama koji ste uz mene hvala od sveg srcaCitat: Nikola 89 Septembar 04, 2011, 11:40:40 pre podnesamo napred baki...u inat svima...pozi zato sam ti se i javio na PM i dzakao odma od tebe nesto Parola ebe mater, stvarno ti iz sveg srca zelim najvece moguce uspehe. Bas u Inat svima
koji su ga mogli osporavati> uvijek je dominirao i fasciniroa na sceni...izlazio uvijek u odlicnoj formi i davao sve od sebe...samo svaki put kad je izlazio bio je sve bolji i bolji...a evo dans ga gledamo u zivotnoj formi...pusti baki price guraj ti svoj stil onako kako samo ti to znas
BAKA svaka cast,POSTOVANJE brate :-)
Neka vide svi u Spaniju ko predstavlja Srbiju !!!Bakicu samo napred i ne daj se - Push Your limits !!!