Prvo da se zahvalim na komplimentu i ovom lepom komentaru...ne znam da li pratite moju karijeru ali evo opet ću ponoviti, možda zvuči pomalo čudno i ludo ali svi koji me bolje poznaju znaju da je istinito. Imam srecu pa posedujem zaista dobar i brz metabolizam i odličnu genetiku tako da u masi jedem sve što volim a to je junk ono zabranjeno za nas...to mi pomaže i daje mi snagu da ponovo budem na dijeti i spremam se za takmičenja. Nisam od onih koji žive ovo 365dana u godini 24/7 jer bih poludeo od smrdljive piletine jaja i ribe!!!
Volim život da izlazim da se zezam i probovodim...znam da ovim razbijam tabu i predradsude ali kad treba da se spremam onda stisnem 8 nedelja i nema greske i varanja i zezanja...iako će me mnogi kritikovati ja ću reći pogledajte jednog od najboljih ikada po meni mog velikog idola KEVIN LEVRONA čovek koji je dokazao da sve moze kad se hoce....pa evo i mene u Srbiji.
Ipak da mi živimo od ovog sporta razumeo bih sav taj fanatizam i mučenje sebe svoje glave i tela kao ubedio sam sebe da je piletina zdrava i dobra i samo to jedem, a gde je tu razum, alo bre ima i nešto sladje od toga i lepse i normalnije, jedite sve ali uravnotezeno...
Bakicu,
jel mozes kad nadjes vremena, da napises malo vise podataka o tvom periodu rada na masi (posto si jedan od najkvalitetnijih takmicara i u off-u)...